جانشین فرمانده انتظامی استان خبر داد

دستگیری ‌محکوم متواری با ۹۴ فقره محکومیت‌ در کردستان

جانشین فرمانده انتظامی کردستان از دستگیری محکوم تحت تعقیب در شهرستان سنندج خبر داد و گفت: ۹۴ فقره محکومیت قضایی در سوابق گذشته متهم به ثبت رسیده است.

سردار لطف‌الله دارابی در گفت و گو با خبرنگاران اظهار کرد: ماموران انتظامی شهرستان سنندج با اقدامات اطلاعاتی خود، مخفیگاه یکی از محکومان متواری در این شهرستان را شناسایی کردند.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی نیرو انتظامی استان کردستان، وی افزود: متهم که با ۳ فقره حکم جلب تحت تعقیب قرار داشت، پس از هماهنگی قضایی و در اقدامی غافلگیرانه توسط ماموران دستگیر شد.

جانشین فرمانده انتظامی استان کردستان با بیان اینکه این متهم از افراد سابقه دار بوده و ۹۴ فقره عناوین مختلف جرم اعم از سرقت، ضرب و جرح و کلاهبرداری در سوابق وی به ثبت رسیده است، یادآور شد: وی برای سیر مراحل قانونی در اختیار مراجع قضایی قرار گرفت.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۲۲ اسفند ۱۴۰۳ / ۱۳:۲۰
  • دسته‌بندی: کردستان
  • کد خبر: 1403122215659
  • خبرنگار :