ترافیک سنگین در محورهای سنگر - سراوان و لاهیجان - لنگرود

رئیس مرکز مدیریت راه های گیلان از خروج حدود ۱۲۲ هزار خودرو از استان در روز گذشته خبر داد و گفت: شاهد ترافیک سنگین در محورهای سنگر - سراوان و لاهیجان - لنگرود هستیم.

عارف بابازاده در گفت وگو با خبرنگار ایسنا، اظهار کرد: براساس آخرین آمار دریافتی از دستگاه های ترددشمار نصب‌شده در محورهای مواصلاتی استان، از ۲۳ اسفند ۱۴۰۳ تا ۱۳ فروردین امسال، یک میلیون و ۶۰۱ هزار و ۳۷۹ دستگاه وسیله نقلیه وارد استان شدند و یک میلیون و ۵۹۹ هزار و ۹۰۸ دستگاه وسیله نقلیه از استان خارج شدند.

وی با بیان اینکه بیشترین میزان ورودی از طریق آزادراه قزوین - رشت با ۶۳۹ هزار و ۲۷ دستگاه وسیله نقلیه بوده است، ادامه داد: بیشترین میزان خروجی از آزادراه رشت - قزوین با ۵۸۴ هزار و ۱۵۸ دستگاه وسیله نقلیه بوده است.

بابازاده از ورود ۷۹ هزار و ۵۰۶ خودرو به استان در روز گذشته خبر داد و بیان کرد: ۱۲۲ هزار و ۳۴ خودرو از استان خارج شده است.

او با بیان اینکه تمام محورهای مواصلاتی استان به جز پونل - خلخال باز است، اضافه کرد: ترافیک در محور رشت - قزوین محدوده سنگر - سراوان به امامزاده هاشم، ورودی شهر رودبار، محدوده شیرین سو و محور لاهیجان - لنگرود سنگین است.

انتهای پیام

  • پنجشنبه/ ۱۴ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۵:۳۳
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 1404011406193
  • خبرنگار : 50040