جذب ۱۲۶ سرمایه‌گذار در شهرک‌های صنعتی قزوین

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی قزوین گفت: در سال گذشته حدود ۹۰ هکتار از اراضی صنعتی شهرک‌ها و نواحی صنعتی به ۱۲۶ سرمایه‌گذار متقاضی سرمایه‌گذاری در استان قزوین واگذار شده است.

رضا صفاری با اشاره به لزوم تحقق شعار سال اظهار کرد: سال گذشته در راستای جذب سرمایه‌گذار و ایجاد رونق اقتصادی، شرکت شهرک‌های صنعتی موفق به جذب متقاضیان سرمایه‌گذاری در شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان شد که نشان از رونق تولید و اشتیاق بخش خصوصی برای سرمایه‌گذاری به‌ویژه در حوزه انرژی‌های تجدیدپذیر با احداث نیروگاه‌های خورشیدی است.

وی با اشاره به میزان سرمایه‌گذاری‌های صورت گرفته بیان کرد: بالغ‌بر ۴۰ هزار میلیارد ریال سرمایه‌گذاری در استان صورت گرفته که با راه‌اندازی آن زمینه اشتغال ۱۶۰۰ نفر فراهم خواهد شد.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی قزوین خاطرنشان کرد: بیشترین میزان فعالیت متقاضیان سرمایه‌گذاری در حوزه برق و الکترونیک، فلزی، غذایی و دارویی بوده است.

به گزارش ایسنا، بنابر اعلام روابط عمومی شرکت شهرک‌های صنعتی قزوین، وی در خصوص بیشترین جذب سرمایه‌گذار و میزان زمین‌های واگذارشده، گفت: شهرک‌های صنعتی لیا، انرژی خورشیدی و کاسپین به ترتیب بیشترین میزان استقبال را داشتند.

صفاری با اشاره به شعار سال جدید «سرمایه‌گذاری برای تولید» اقدامات سال گذشته را گامی مهم در راستای تحقق این هدف ارزیابی کرد.

وی ضمن تأکید بر عزم جدی این شرکت برای جذب سرمایه‌گذاران، از جذب بیش از ۱۱۰ سرمایه‌گذاری جدید داخلی و خارجی در ‌سال‌ جاری در شهرک‌ها و نواحی صنعتی استان خبر داد.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی قزوین در پایان گفت: توسعه شهرک‌های صنعتی با ایجاد بسترهای مناسب سرمایه‌گذاری، نقش بسزایی در رونق تولید و اشتغال‌زایی در استان خواهد داشت و ما در سال جدید با جدیت بیشتری در راستای جذب سرمایه‌گذاران و تحقق شعار سال گام برمی‌داریم تا شاهد افزایش سرمایه‌گذاری، ایجاد فرصت‌های شغلی جدید و رونق اقتصادی در این استان باشیم.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۱۹ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۱:۱۶
  • دسته‌بندی: قزوین
  • کد خبر: 1404011909115
  • خبرنگار : 50560