معاون اقتصادی استاندار تأکید کرد

احیای واحدهای راکد خراسان شمالی در اولویت / در سال جدید خام‌فروشی ممنوع!

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار خراسان شمالی گفت: همه مدیران اجرایی و سیستم دولتی برای حل مشکلات واحدهای تولیدی با نگاه ویژه به احیای واحدهای راکد، پای کارند.

محمودرضا معموری در جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان که در ۱۹ فروردین ماه برگزار شد، با تأکید بر اینکه به مشکلات واحدهای تولیدی راکد ورود پیدا می‌کنیم تا روند حل مشکلات آنها تسریع یابد، و با اشاره به اینکه نیازهای واقعی کارخانجات باید شناسایی شود، تصریح کرد:  به بخش سرمایه در گردش این کارخانه ها نیز کمک می‌کنیم.

وی افزود: نگاه استان برای سال جدید، ممنوعیت خام‌فروشی است و همچنین بهره‌گیری از زنجیره‌های ارزش بر مبنای سیاست دولت را هم هدف قرار خواهیم داد.

معموری همچنین تأکید کرد: با تسهیل‌گری سیستم دولتی، احیای واحدهای تولیدی راکد را در دستور کار قرار خواهیم داد.

وی ادامه داد: در حوزه اجرای قانون درصدد تحقق شعار سال و حل مشکلات سرمایه‌گذاران خواهیم بود که البته وظیفه ما در مقابل تحقق شعار سال سنگین‌تر می‌شود.

این مقام مسئول رسیدگی به وضعیت واحدهای راکد و تعطیل را در اولویت دانست و افزود: جلسات این کارگروه استمرار خواهد یافت.

وی تأکید کرد: مصمم‌تر برای حل مشکلات واحدهای تولیدی قدم بر می داریم و با تمایل و رغبت سرمایه‌گذاران به ادامه کار، ما نیز استقبال می‌کنیم.

معموری اعطای تسهیلات را منوط به کار کارشناسی شده دانست و اظهار کرد: نگاه ما این است که تسهیلات تبصره‌ای و مصوبات سفر رئیس‌ جمهوری که بزودی از سوی بانک مرکزی ابلاغ می‌شود، برای واحدهای تولیدی و کارخانه‌ها مورد بررسی قرار گیرد.

به گزارش ایسنا، نوسانات بازار و بروکراسی اداری، عدم توانایی تهیه مواد اولیه و ناترازی برق از عمده چالش‌های مطرح واحدهای تولیدی استان در این جلسه بود.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۱۹ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۸:۵۱
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 1404011909520
  • خبرنگار : 50046