جذب ۲۰۰۰ حامی جدید در زنجان

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان زنجان گفت: طی ماه مبارک رمضان؛ ۲ هزار حامی جدید همکاری خود را با این نهاد آغاز کردند. 

روح اله صالحی امروز (چهارشنبه ۲۰ فروردین) در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: امسال نیز طرح ثبت‌نام از حامیان در قالب طرح اکرام ایتام و فرزندان محسنین اجرا شد. 

وی با اشاره به اینکه اجرای این طرح با استفاده از ظرفیت مراکز نیکوکاری و همچنین دایر کردن پایگاه‌های حامی یابی در شب‌های احیا و همچنین عید سعید فطر انجام شد، افزود: طی ماه رمضان امسال ۲۰۸۲ حامی در استان جذب شد که نسبت به برنامه عملیاتی پیش‌بینی شده ۱۰۴ درصد تحقق داشت.  

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان زنجان با قدردانی از مشارکت مناسب مردم نیکوکار و نوعدوست استان زنجان، در برنامه‌های اجرایی  کمیته امداد استان، گفت: حامیان نیک‌اندیش می توانند با ثبت نام در سامانه ekram .emdad.ir و یا ارسال عدد ۱ به سرشماره ۳۰۰۰۳۳۳۳۲۴ به صورت غیر حضوری و یا با مراجعه به دفاتر این نهاد و مراکز نیکوکاری در سطح استان، در این طرح خداپسندانه مشارکت کنند.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۲۰ فروردین ۱۴۰۴ / ۰۹:۲۷
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1404012009724
  • خبرنگار : 50163