معاون فرماندار ابهر:

رعایت اصول ایمنی و فنی در حفاری‌ها نباید نادیده گرفته شود  

معاون فرماندار ابهر گفت: حفاری‌های شهری بدون رعایت اصول فنی و ایمنی می‌توانند خطرات جانی و مالی به همراه داشته باشند. این موضوع باید مورد توجه جدی مسئولان مربوط و پیمانکاران قرار گیرد.

امیر رفیعی امروز (شنبه، ۲۳ فروردین) در جلسه کمیته حفاری شهرستان ابهر با اشاره به حفاری‌های انجام‌شده در شهر برای اجرای پروژه فاضلاب شهری ابهر، بر ضرورت تسریع در روند اجرای این پروژه تاکید کرد.

وی با اشاره به اینکه امسال موضوع آب با توجه به کمبودها یکی از اولویت‌های اساسی شهرستان است، بیان کرد: با اتمام پروژه فاصلاب شهری شاهد استفاده صنایع آب‌بر از پساب خواهیم بود که این موضوع می‌تواند در کاهش مصرف آب تاثیر گذار باشد.

معاون فرماندار ابهر با تاکید بر اینکه در زمان حفاری‌های با برنامه، استعلام‌های لازم باید از فرمانداری و نهادهای ذی‌ربط انجام شود، متذکر شد: یکی از موارد مهمی که در حفاری‌ها باید مورد توجه جدی پیمانکاران قرار گیرد نصب علائم هشداردهنده است تا شاهد وارد شدن خسارت جانی و مالی به شهروندان نباشیم.

وی با اشاره به نارضایتی شهروندان از حفاری‌های موجود در شهر، متذکر شد: با توجه به اهمیت این موضوع از این پس، مدیران باید شخصا و همراه کارشناس در جلسه‌های کمیته حفاری حضور داشته باشند.

رفیعی با یادآوری اینکه مسائل فنی الزاما باید در پروژه‌ها و حفاری‌ها رعایت شود، ادامه داد: حتی در صورت فوریت نیز کیفیت و رعایت مسائل فنی نباید تحت‌الشعاع قرار گیرد.

او با اشاره به اینکه حفاری‌های انجام‌شده در شهر نباید به حال خود رها شوند، ادامه داد: حفاری‌هایی که در شهر انجام می‌شود نباید بدون برنامه باشد و دستگاه‌های مرتبط در این زمینه باید هماهنگی و هم‌افزایی لازم را با یکدیگر داشته باشند.

معاون فرماندار ابهر با بیان اینکه حفاری‌های تعیین‌شده در شهر باید تا ۱۵ اردیبهشت ترمیم شود، اظهار کرد: اگر ترمیم این حفاری‌ها توسط دستگاه‌های مربوط انجام نشود شهرداری راسا با هزینه بالاسری اقدام به این کار خواهد کرد.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۲۳ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۲:۵۶
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1404012311691
  • خبرنگار : 50163