معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان خبر داد

واکسینه شدن بیش از ۳۲۶ هزار قطعه طیور در کردستان

معاون سلامت اداره کل دامپزشکی کردستان از واکسینه شدن ۳۲۶ هزار و ۱۱۳ قطعه انواع طیور بومی در فاز یازدهم طرح ملی واکسیناسیون نیوکاسل، خبر داد.

عابد نمدی امروز (۲۳ فروردین) در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهار کرد: این تعداد طیور در هزار و ۸۸ روستای کردستان واکسینه شد که ۶۴ درصد از جمعیت طیور روستایی استان را شامل می‌شود.

وی افزود: بخش خصوصی نیز در قالب خرید خدمت و با بهره‌گیری از اعتبارات استانی، در این طرح مشارکت فعالی داشت و با همکاری ۲۳ مرکز مایه‌کوبی در سطح شهرستان‌ها، عملیات واکسیناسیون ۱۶۶ هزار و ۹۵۶ قطعه طیور را در ۷۴۶ واحد اپیدمیولوژیک روستایی انجام داد.

معاون سلامت اداره کل دامپزشکی کردستان یادآور شد: برای ارزیابی علمی و پایش نتایج طرح، نمونه‌برداری در ۲ مرحله انجام و تعداد ۷۷۵ نمونه به آزمایشگاه مرکزی استان ارسال شد.

نمدی با بیان اینکه نظارت‌ها به صورت مستمر و مداوم همزمان با اجرای عملیات توسط اداره کل دامپزشکی استان انجام شده است، اضافه کرد: فاز یازدهم طرح واکسیناسیون نیوکاسل طیور روستایی استان از اول بهمن ۱۴۰۳ آغاز و با مشارکت اکیپ‌های دولتی و خصوصی اجرا شد که خدمات ارائه شده در این طرح کاملاً رایگان بوده است.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۲۳ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۳:۳۸
  • دسته‌بندی: کردستان
  • کد خبر: 1404012311744
  • خبرنگار : 50294