کشف ۱۲ دستگاه ماینر قاچاق در شیروان

فرماندهی انتظامی شهرستان شیروان از کشف ۱۲ دستگاه ماینر قاچاق به ارزش چهار میلیارد و ۸۰۰ میلیون ریال در این شهرستان خبر داد.

سرهنگ مجید یگانه‌پور امروز ۲۴ فروردین اظهار کرد: مأموران پلیس آگاهی در راستای طرح مبارزه با قاچاق کالا و ارز، فردی را که در منزلش اقدام به استخراج ارز دیجیتال می کرد را شناسایی کردند.

وی در ادامه افزود: مأموران پس از هماهنگی با مرجع قضائی در بازرسی از محل مورد نظر تعداد ۱۲ دستگاه ماینر قاچاق به ارزش چهار میلیارد و ۸۰۰ میلیون ریال کشف کردند.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی نیروی انتظامی خراسان شمالی، یگانه پور با بیان اینکه در این رابطه یک نفر متهم دستگیر و تحویل مرجع قضائی شد، افزود: مبارزه بی امان با قاچاق کالا و ارز و برخورد با جرایم اقتصادی گامی موثر در حمایت از تولید داخلی و سرمایه‌گذاری است.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۲۴ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۳:۲۶
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 1404012412548
  • خبرنگار : 50046