بازداشت مأمور قلابی در فردیس

فرمانده انتظامی شهرستان فردیس از دستگیری فردی که با معرفی خود ب‏عنوان پلیس اقدام به اخاذی از شهروندان می‌کرد، خبر داد.‏

سرهنگ فرج‌اله اسدالهی در تشریح این خبر گفت: در پی اخبار واصله مبنی بر اینکه شخصی با مراجعه به واحدهای صنفی در سطح شهرستان فردیس و معرفی خود بعنوان مأمور پلیس و به بهانه جلوگیری از پلمب محل کسب و کار آنها اقدام به أخذ رشوه می‌کند. با توجه به اهمیت موضوع و جلوگیری از خدشه‌دار شدن شأن و منزلت پلیس، رسیدگی به موضوع بصورت ویژه در دستور کار مأموران پلیس اطلاعات و امنیت عمومی این فرماندهی قرار گرفت.

فرمانده انتظامی شهرستان فردیس افزود: مأموران با انجام اقدامات پلیسی موفق به شناسایی متهم پرونده شدند و پس از هماهنگی با مقام قضایی در یک عملیات غافلگیرانه وی را دستگیر کردند.

به گزارش ایسنا به نقل از پلیس البرز، سرهنگ اسدالهی گفت: متهم دستگیر شده در بازجویی‌های پلیسی به أخذ رشوه به مبلغ ۲۵۰ میلیون ریال از شهروندان با پوشش مأمور قلابی اعتراف کرد.

وی افزود: مردم توجه داشته باشند همکاران ما در زمان انجام مأموریت موظف به ارائه کارت شناسایی و حکم مأموریت هستند و شهروندان در صورت مشاهده هرگونه موارد مشکوک بلافاصله موارد را از طریق مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ گزارش کنند.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۲۴ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۶:۴۰
  • دسته‌بندی: البرز
  • کد خبر: 1404012412765
  • خبرنگار : 50022