دادستان اردبیل:

با تهدید تولید ملی مبارزه می‌کنیم

دادستان مرکز استان اردبیل گفت: دادستانی اردبیل در راستای تحقق شعار سال با تهدید تولید ملی به‌طور قاطع مبارزه خواهد کرد.

جلال آفاقی ۲۸ فروردین در یکصد و سی و ششمین جلسه گفتگوی دولت و بخش خصوصی استان با اشاره به شعار سال و ضرورت حمایت از سرمایه‌گذاری برای تولید، گزارشی از اقدامات دادستانی در ایجاد کمیته و کارگروه‌های پیگیری تحقق شعار سال در دادسراهای سراسر استان ارائه داد و افزود: امنیت قضایی و حقوقی برای سرمایه‌گذاری و تولید از اولویت‌های مهم تشکیلات قضایی استان و عامل مهم در تحقق شعار سال است.

وی با تاکید بر شفافیت و داده‌های یکپارچه در حوزه تولید و سرمایه‌گذاری، هرگونه فساد اداری و بروکراسی فرساینده در مجوزدهی و حمایت از تولید و قاچاق سازمان‌یافته را غیر قابل قبول دانست و اظهار کرد: دادستانی اردبیل در راستای تحقق شعار سال با  تهدید تولید ملی به‌طور قاطع مبارزه خواهد کرد.

دادستان مرکز استان اردبیل همچنین ضرورت اعتمادسازی عمومی برای جذب سرمایه‌های مردمی به تولید را یاد آور شد و بر فقدان نظارت هوشمند موثر در حوزه تولید و سرمایه‌گذاری انتقاد کرد.

وی در این جلسه، از تعیین شعبه ویژه تخصصی در دادسرای عمومی و انقلاب اردبیل برای رسیدگی به پرونده‌های مرتبط با سرمایه‌گذاران خبر داد و افزود: شعب مشابهی در تمام دادسراهای تابعه استان با رویکرد حمایت‌ قضایی و حقوقی از تولید ایجاد خواهد شد.

انتهای پیام

  • پنجشنبه/ ۲۸ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۳:۳۳
  • دسته‌بندی: اردبیل
  • کد خبر: 1404012815660
  • خبرنگار :