مدیرکل آموزش و پرورش استان:

آموزش و پرورش لرستان آماده تحقق اهداف تحولی است

مدیرکل آموزش و پرورش لرستان گفت: ۱۰۷ پروژه پیشران برای توسعه استان لحاظ شده است.

سید عیسی سهرابیان در نشستی با حضور مدیران آموزش و پرورش لرستان و جمعی از مدیران مدارس استان، با اشاره به برنامه راهبردی و عملیاتی توسعه لرستان بیان کرد: برنامه‌ای جامع، راهبردی و چهار ساله که حاصل تلاش، همفکری و کار تخصصی است و می‌تواند تحولی بزرگ در حوزه‌های مختلف به‌ویژه آموزش و پرورش ایجاد کند در نظر گرفتیم.

وی با بیان اینکه این برنامه دارای ۱۰۷ پروژه راهبردی و پیشران در بخش‌های مختلف استان است، گفت: در این برنامه سهم هر شهرستان و همچنین مسئولیت هر دستگاه اجرایی به‌طور دقیق مشخص شده است تا با تقسیم کار حرفه‌ای، اجرای پروژه‌ها به شکلی منسجم و مؤثر دنبال شود.

مدیرکل آموزش و پرورش لرستان با بیان اینکه یکی از بخش‌های این برنامه، بخش آموزش و پرورش است که طرح‌ها و پروژه‌های مهمی در آن گنجانده شده تا پاسخگوی نیازهای اساسی دانش‌آموزان، معلمان و مدارس در سراسر استان باشد، به مهم‌ترین اهداف و برنامه‌های آموزش و پرورش در این طرح چهارساله اشاره کرد و گفت: در این برنامه، پروژه‌هایی همچون توسعه فضاهای آموزشی جدید، حذف کامل مدارس کانکسی، تجهیز هنرستان‌ها و مدارس به امکانات نوین، ساخت و تکمیل سالن‌ها و فضاهای ورزشی دانش‌آموزی و ارتقای کیفیت آموزش در مناطق محروم، به‌طور ویژه دیده شده است.

سهرابیان یادآور شد: اجرای این برنامه نیازمند همکاری، عزم جمعی و باور به تغییر است.

وی گفت: همه ما چه در سطح ستادی، چه در مدارس و چه در میان خانواده‌ها باید سهم خود را در این مسیر ایفا کنیم.

انتهای پیام

  • جمعه/ ۲۹ فروردین ۱۴۰۴ / ۱۲:۲۳
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1404012916090
  • خبرنگار : 50177