رئیس کمیسیون سیما و منظر شهری شورای اسلامی شهر:

فضای بازی کودکان در پارک‌های بجنورد توسعه می‌یابد

رئیس کمیسیون سیما و منظر شهری شورای اسلامی شهر بجنورد گفت: فضای بازی کودکان در پارک‌های بجنورد توسعه می‌یابد.

مهدی معلم در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: در حال حاضر سرقت، مهمترین معضل فضای بازی کودکان در پارک‌های شهر بجنورد است.

وی تصریح کرد: در پارک‌های بزرگ و محلی شهر بجنورد فضاهایی را برای بازی کودکان در نظر گرفته‌ایم که تجهیزات لازم نیز در این مکان‌ها جانمایی شده‌اند اما شاهد سرقت این تجهیزات هستیم.

معلم افزود: در برخی پارک‌ها تاب‌ها به سرقت رفته‌اند و در برخی پارک‌ها نیز سارقان پله‌های سرسره‌ها را به سرقت برده‌اند.

به گفته وی، برخی فضاهای بازی کودکان در پارک استاندارد نیستند و باید استانداردسازی شوند تا آسیبی به بچه‌ها هنگام بازی وارد نشود.

این عضو شورای اسلامی شهر بجنورد ادامه داد: برای امسال برای استانداردسازی فضای بازی کودکان و توسعه آن‌ها و همچنین توسعه مکان‌های ورزشی در پارک‌ها اعتبار در نظر گرفته شده است.

به گفته وی، اعتبار در نظر گرفته‌شده برای این دو پروژه، پنج میلیارد تومان است.

معلم بیان کرد: طبق برنامه ‌یزی‌های انجام‌شده مقرر شده است در پارک‌ها فضایی برای انجام ورزش‌های توپی، همچون والیبال، بسکتبال، هندبال و .... ایجاد شود.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۲:۲۰
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 1404020100342
  • خبرنگار : 50046