معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان:

سطح زیرکشت یونجه در همدان کاهش یافت

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان گفت: سطح زیرکشت یونجه در این استان نسبت به سال گذشته ۳۵ درصد کاهش یافت.

حمزه خانجانی دوشنبه اول اردیبهشت، با بیان اینکه در راستای الگوی کشت باید سطح زیرکشت محصولات پر آب بر کاهش یابد و با توجه به مصرف بالای آب در تولید یونجه که میزان ۱۳ هزار مترمربع در هرهکتار است، اظهار کرد: سطح زیرکشت محصول یونجه در استان از ۳۸ هزار هکتار به زیر ۲۵ هزار هکتار کاهش یافته است.

خانجانی ادامه داد: این اقدام براساس برنامه ریزی کشت جایگزین محصولات کم آب بر مانند غلات و حبوبات علوفه ای انجام شد.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان گفت: بهینه‌سازی یا اصلاح الگوی کشت محصولات زراعی به عنوان یکی از برنامه‌های بسیار مهم و استراتژیک وزارت جهاد کشاورزی مورد توجه بوده است.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان خانجانی، تصریح کرد: برنامه اصلاح الگوی کشت که با محوریت مدیریت مصرف آب در بخش کشاورزی تدوین شده است، اهداف متعددی را دنبال می‌کند اما این برنامه مهم در سال ۱۴۰۱ تدوین و به اجرا گذاشته شد.

انتهای پیام 

  • دوشنبه/ ۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۳:۵۱
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1404020100465
  • خبرنگار : 50037