آغاز برداشت جو در شهرستان تفتان

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان تفتان از آغاز برداشت محصول جو در این منطقه خبر داد.

فضل اله کردی در گفت وگو با ایسنا، افزود: کشت جو در آبان ماه انجام شده و برداشت آن از اول اردیبهشت آغاز شده است که تا ۱۵ خرداد ادامه خواهد داشت. 

وی سطح زیر کشت این محصول را ۳۶۰۰ هکتار عنوان کرد و افزود: با توجه به میانگین عملکرد ۳ تن در هکتار، پیش‌بینی می‌شود ۱۰۸۰۰ تن جو در شهرستان تفتان برداشت شود. 

کردی خاطرنشان کرد: برداشت این محصول به دو صورت دستی و مکانیزه (کمباین) انجام می‌شود.

وی همچنین مقاومت جو به شوری خاک و کم‌آبی، سازگاری با اقلیم منطقه و نقش آن در اصلاح خاک را از مزایای کشت این گیاه برشمرد. 

مدیر جهاد کشاورزی تفتان با اشاره به مشکلات تولید جو، خشکسالی‌های اخیر و کاهش منابع آبی را از مهم‌ترین چالش‌های پیش‌روی کشاورزان دانست. 

وی گفت: در شهرستان تفتان به دلیل جمعیت بالای دام، جو نقش حیاتی در تأمین خوراک دام و تولید فرآورده‌های دامی ایفا می‌کند.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۴:۱۴
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1404020603678
  • خبرنگار :