پیش‌بینی هوای قزوین طی سه روز آینده

کارشناس اداره‌کل هواشناسی استان قزوین گفت: تا روز چهارشنبه گاهی افزایش ابر و در برخی ساعات به‌ویژه ساعات بعدازظهر و شب در بعضی از مناطق استان رگبار، رعدوبرق و وزش بادهای لحظه‌ای شدید پیش‌بینی می‌شود.

مهدی آخوندی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: تا روز چهارشنبه ۱۰ اردیبهشت با توجه به گذر متناوب امواج تراز میانی جو، گاهی افزایش ابر و در برخی ساعات به‌ویژه ساعات بعدازظهر و شب در بعضی از مناطق استان رگبار، رعدوبرق و وزش بادهای لحظه‌ای شدید پیش‌بینی می‌شود.

وی ادامه داد: با توجه به قرار داشتن در فصل بهار و رشد ابرهای همرفتی، بارش‌ها در برخی نقاط به‌ویژه برای روز سه‌شنبه ۹ اردیبهشت در ساعات بعدازظهر و شب از شدت و گسترش بیشتری برخوردار خواهند بود.

کارشناس اداره‌کل هواشناسی استان قزوین بیان کرد: به لحاظ دمایی از بعدازظهر فردا ۸ اردیبهشت تا اواخر وقت سه‌شنبه با توجه به نفوذ زبانه‌های پرفشار، وزش بادهای شمالی و کاهش نسبی دما را پیش‌رو خواهیم داشت.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۳:۰۷
  • دسته‌بندی: قزوین
  • کد خبر: 1404020704546
  • خبرنگار : 50552