مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق اردبیل خبر داد

تأمین کامل برق چاه‌های کشاورزی استان اردبیل

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان اردبیل گفت: برق چاه‌های کشاورزی استان اردبیل در چارچوب پروانه‌های بهره‌برداری آب به طور کامل تأمین می‌شود.

حسین قدیمی با اشاره به تجهیز تمامی چاه‌های کشاورزی دارای پروانه مجاز به سامانه‌های کنترل هوشمند برق طی سال‌های اخیر گفت: میزان برق مصرفی و برداشت آب این چاه‌ها به طور دقیق در سامانه دوسویه آب و برق، اندازه‌گیری و کنترل می‌شود.

وی افزود: بر اساس بررسی‌های انجام‌ شده و با توجه به پروانه‌های صادره، متوسط ساعت کارکرد مجاز چاه‌های کشاورزی در حوزه‌های آبریز کشور کمتر از ۱۹ ساعت در روز تعیین شده است.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان اردبیل با اشاره به تداوم خشکسالی‌های چند سال اخیر و بروز تنش‌های آبی در اغلب حوزه‌های آبریز کشور تصریح کرد: صیانت از منابع آب‌های زیرزمینی برای حفظ حقوق نسل‌های آینده، امری ضروری و اجتناب‌ناپذیر است.

قدیمی افزود: در همین راستا، وزارت نیرو به منظور حفاظت از منابع آبی زیرزمینی، صرفاً اجازه برداشت آب در چارچوب پروانه‌های صادره و مطابق با ساعات کارکرد مجاز را صادر کرده است.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی اداره کل برق استان اردبیل، وی در ادامه خاطرنشان کرد: طبق این سیاست، حداکثر ساعات مجاز کارکرد چاه‌های کشاورزی ۱۹ ساعت در شبانه‌روز تعیین شده است و تأمین برق چاه‌ها بر همین مبنا انجام خواهد شد. همچنین ساعات قطع برق چاه‌های کشاورزی در استان اردبیل از ساعت ۱۲ ظهر تا ۱۷ عصر برنامه‌ریزی شده است.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۰۸:۳۹
  • دسته‌بندی: اردبیل
  • کد خبر: 1404020805042
  • خبرنگار :