نجات محکوم به قصاص پس از ۱۲ سال در شوشتر

دادستان  عمومی و انقلاب شوشتر از نجات محکوم به قصاص پس از ۱۲ سال با گذشت اولیای دم خبر داد.

مهدی امیری اظهار کرد: با پیگیری‌های مستمر دادستانی و تلاش‌های موثر بزرگان و متنفذان عشایر، اولیای دم یک پرونده قتل عمد در جلسه‌ای که با حضور قاضی اجرای احکام برگزار شد، پس از ۱۲ سال از اجرای حکم قصاص گذشتند و با این تصمیم انسان‌دوستانه، زندگی دوباره‌ای به محکوم بخشیدند. 

بنا بر اعلام دادگستری خوزستان، وی افزود: این مصالحه، نتیجه پیگیری‌های این دادسرا و جلسات متعدد با حضور معتمدین، بزرگان عشایر و مسئولان قضایی بود که در نهایت با بزرگواری خانواده مقتول و رضایت بی قید و شرط آنان به نتیجه مطلوب ختم شد. 

وی با تقدیر از اولیای دم این پرونده، گفت: فرهنگ صلح و گذشت، بهترین راه برای پایان دادن به اختلافات و جلوگیری از چرخه خشونت است و ترویج این فرهنگ به‌ویژه در اختلافات خرد، موجب افزایش آستانه تحمل افراد و آرامش در جامعه می‌شود. 

انتهای پیام 

  • سه‌شنبه/ ۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۴:۰۷
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1404020906357
  • خبرنگار :