مدیرکل راه و شهرسازی لرستان خبر داد

افزایش ظرفیت مسکن ملی در خرم‌آباد با بازنگری طرح فاز ۲

مدیرکل راه و شهرسازی لرستان از مناسب بودن پیشرفت ساخت هزار واحد جدید مسکن ملی در سایت فاز ۲ مسکن مهر خرم‌آباد خبر داد و گفت: پروژه با مشارکت متقاضیان و بدون تسهیلات بانکی پیش می‌رود و نیازمند حمایت وزارتخانه است.

بهزاد شاکرمی امروز دوازدهم اردیبهشت‌ماه در حاشیه بازدید معاون وزیر راه و شهرسازی از پروژه مسکن ملی خرم‌آباد، اظهار کرد: به دلیل کمبود زمین در شهر خرم‌آباد، با بازنگری در طرح تفصیلی فاز ۲، موفق شدیم ساخت حدود ۱۰۰۰ واحد را در کمیسیون ماده ۵ و شورای معماری شهرسازی به تصویب برسانیم.

وی خاطرنشان کرد: هم‌اکنون یکی از پروژه‌های شاخص این طرح، پروژه ۴۰۰ واحدی فاز ۲ است که طی دو ماه اخیر عملیات خاکی و اجرایی آن آغاز شده و با سرعت مطلوبی پیش می‌رود. این پروژه بدون دریافت تسهیلات بانکی و صرفاً با آورده مردم در حال اجراست.

مدیرکل راه و شهرسازی لرستان با اشاره به نیاز پروژه‌ها به پشتیبانی مالی، اضافه کرد: انتظار می‌رود با حمایت معاونت مسکن وزارت راه و شهرسازی، پروژه‌های هزار واحدی فاز ۲ و ۱۱۸۹ واحدی به شبکه تسهیلات بانکی متصل شوند تا روند ساخت‌وساز با شتاب بیشتری ادامه یابد.

شاکرمی از همراهی مردم و متقاضیان پروژه قدردانی کرد و گفت: پیشرفت فعلی مرهون اعتماد و همکاری کامل مردم است و امیدواریم این همراهی تا پایان اجرای پروژه‌ها ادامه یابد.

انتهای پیام

  • جمعه/ ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۲۰:۵۹
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1404021208445
  • خبرنگار : 50175