خرید ۷۹۱ هزار تن گندم از کشاورزان خوزستان از ابتدای فصل خرید

مدیر کل غله و خدمات بازرگانی خوزستان گفت: از ابتدای فصل خرید تاکنون ۷۹۱ هزار تن گندم از کشاورزان استان خریداری شده است.

امید جهان نژادیان در گفت و گو با ایسنا با اشاره به عملیات خرید گندم از کشاورزان استان، اظهار کرد: ۱۰۵ مرکز در خوزستان مسئولیت خرید گندم گندمکاران استان را بر عهده دارند.

وی افزود: تاکنون ۷۹۱ هزار تن گندم معمولی و دوروم به ترتیب با نرخ هر کیلوگرم ۲۰ هزار و ۵۰۰ تومان و ۲۱ هزار تومان در استان خریداری شده و در حال ارسال به مراکز ذخیره‌سازی استاندارد است.

جهان نژادیان با بیان اینکه خرید در شهرهای شمالی استان شدت گرفته است، بیان کرد: از ابتدای فصل خرید تاکنون ۵۲۹ هزار تن گندم توسط سازمان تعاون روستایی و ۲۶۲ هزار تن توسط شرکت غله و خدمات بازرگانی و بخش خصوصی خریداری شده است.

وی با بیان اینکه روزانه ۶۰ هزار تن گندم در استان خریداری می‌شود، گفت: از کشاورزان تلاشگر خوزستانی می‌خواهم گندم تولیدی خود را تنها به مراکز دولتی تحویل دهند و از دادن دسترنج خود به واسطه‌ها و دلالان خودداری کنند تا گندم باکیفیت آن‌ها در مسیر قاچاق و خارج از شبکه قرار نگیرد.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی خوزستان یادآور شد: همه مراکز خرید گندم از ساعت ۸ تا ۲۲ شب فعال بوده و موظف هستند گندم را از کشاورزان تحویل بگیرند و در سامانه ثبت کنند.

بنا بر اعلام جواد سلطانی کاظمی سرپرست سازمان جهاد کشاورزی خوزستان نیز پیش‌بینی می‌شود امسال حدود ۱.۵ میلیون تن گندم از مزارع استان برداشت شود.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۳:۰۸
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1404021308932
  • خبرنگار : 50229