به دستور مقام قضایی انجام شد؛

پلمب یک کارخانه تولید فرآورده‌های گوشتی در قم

یک کارخانه تولید فرآورده‌های گوشتی (سوسیس و کالباس) در استان قم به دلیل عدم رعایت استانداردهای بهداشتی و استفاده از مواد اولیه غیرمجاز پلمب شد.

کوثر رایگانی مسئول حقوقی اداره کل دامپزشکی استان قم امروز ۱۴ اردیبهشت طی سخنانی اظهار کرد: در جریان بازرسی از این کارخانه، موارد متعددی از عدم رعایت بهداشت، استفاده از مواد اولیه تاریخ مصرف گذشته و غیرمجاز، و تخلفات متعدد دیگر مشاهده شد.  

وی افزود: این تخلفات بهداشتی، سلامت مصرف‌کنندگان را به طور جدی تهدید می‌کرد و به همین دلیل، با هماهنگی مراجع قضایی، دستور پلمب این واحد تولیدی صادر شد.

رایگانی همچنین تاکید کرد: بازرسی از واحدهای تولیدی مواد غذایی به طور مستمر در حال انجام است و با متخلفان بهداشتی به شدت برخورد خواهد شد.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان قم، وی افزود: سلامت مردم خط قرمز ماست و در این زمینه هیچ‌گونه اغماضی نخواهیم کرد.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۵:۱۵
  • دسته‌بندی: قم
  • کد خبر: 1404021409931
  • خبرنگار : 50455