دبیر ستاد اعلام کرد

آغاز فعالیت ستاد مردمی گرامیداشت شهید جمهور در گیلان

دبیر ستاد مردمی گرامیداشت شهیدجمهور در گیلان ضمن دعوت از عموم مجموعه‌های مردمی، فعالان فرهنگی اجتماعی و حلقه‌های میانی در ایام شهادت شهدای خدمت گفت: بسترهای لازم برای پشتیبانی از فعالیت‌های مردمی در راستای پاسداشت مقام شهدای خدمت فراهم شده است.

محمد جلایی امروز شنبه ۲۰ اردیبهشت‌ در جمع اصحاب رسانه با اشاره به در پیش بودن نخستین سالگرد شهادت شهید جمهور آیت‌الله رئیسی و همراهان ایشان اظهار کرد: مردمی بودن و حضور در میان مردم برای شنیدن دغدغه‌هایشان از جمله ویژگی‌های بارز شخصیتی آیت‌الله رئیسی بود و همین امر نشان‌دهنده لزوم کنش‌گری فعالان فرهنگی اجتماعی مردمی برای بزرگداشت شخصیت ایشان است.

دبیر ستاد مردمی گرامیداشت شهید جمهور در گیلان ضمن دعوت از عموم مجموعه‌های مردمی، فعالان فرهنگی اجتماعی و حلقه‌های میانی به منظور کنش‌گری در ایام پیش رو افزود: این ستاد مردمی در تلاش است بسترهای لازم برای پشتیبانی از فعالیت‌های مردمی در راستای پاسداشت مقام شهدای خدمت را فراهم کند.

وی با اشاره به برخی پیش بینی‌های انجام گرفته در راستای بزرگداشت نخستین سالگرد شهادت شهید رییسی تصریح کرد: برپایی مجالس روضه‌های خانگی به نیابت از شهدای خدمت از جمله این اقدامات است که عموم علاقه‌مندان به مشارکت در این طرح می‌توانند با شماره تماس ۰۹۲۰۷۹۸۱۰۰۷ ارتباط برقرار نمایند.

جلایی با اعلام راه اندازی سامانه دعوت جهت اعزام سخنران به مراسمات مردمی پاسداشت شهید رئیسی در سراسر استان گیلان گفت: مجموعه‌های مردمی جهت تامین سخنران جلسات خود می‌توانند با شماره تماس ۰۹۱۱۶۰۴۷۳۴۱ تماس حاصل کنند.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۳:۱۸
  • دسته‌بندی: گیلان
  • کد خبر: 1404022014229
  • خبرنگار : 50042