مدیر امور برق شهرستان خبر داد

خسارت باد و باران به شبکه برق راسک

مدیر امور برق شهرستان راسک گفت: باد و باران شدید شبانه روز گذشته در این منطقه باعث خسارت دیدن و تخریب ۱۸ اصله پایه شبکه برق شهری و روستایی شد.

اختر علی دهانی در گفت‌وگو با ایسنا افزود: باد و باران شدید شبانه روز گذشته در راسک همچنین سبب سوختن ۲ دستگاه ترانس، آسیب دیدن ۲ کیلومتر شبکه و شکستن ۱۰ مَقره در خطوط انتقال برق این شهرستان شده است.

وی ادامه داد: این خسارات باعث خاموشی موقت شبکه برق شد که کارشناسان امور برق راسک برای رفع آن به مناطق مورد نظر اعزام شدند.

مدیر امور برق شهرستان راسک بیان کرد: با توجه به سخت گذر بودن مسیر و جاری شدن آب در رودخانه های فصلی، عملیات اصلاح شبکه برق با سختی و با تلاش کارکنان شرکت برق به‌صورت شبانه انجام شد.

دهانی با بیان اینکه در زمان حاضر شبکه برق این منطقه پایدار است، افزود: مشترکان در صورت بروز هرگونه خاموشی یا خسارت به شبکه برق آن را از طریق سامانه ۱۲۱ یا برنامه «برق من» ثبت و پیگیری کنند.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۰۸:۲۱
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1404022114654
  • خبرنگار :