تشکیل شعبه ویژه رسیدگی به جرائم پدافند غیرعامل در هرمزگان

معاون، سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان گفت: شعبه خاص رسیدگی به جرائم پدافند غیرعامل در دادگستری هرمزگان ایجاد می‌شود.

 احمد نفیسی امروز یکشنبه ۲۱ اردیبهشت، در نشست شورای پدافند غیرعامل استان هرمزگان اظهار کرد: اتفاقی که در بندر شهید رجایی رخ داد زنگ خطری است که باید ما را متوجه اهمیت پدافند غیرعامل کند.

وی افزود: باید تحلیل دقیقی از رعایت الزامات پدافند غیرعامل در بندر شهید رجایی تدوین و ارائه شود و هوشیاری خود را نسبت به ضرورت‌های پدافندی افزایش دهیم.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری هرمزگان تأکید کرد: طبق مصوبه شورای پدافند غیرعامل استان، شعبه‌ای خاص در دادگستری کل استان هرمزگان برای رسیدگی به جرائم حوزه پدافند غیرعامل ایجاد خواهد شد تا قصورات، ترک فعل‌ها و جرائم به صورت قضائی رسیدگی شود.

وی عنوان کرد: باید تلاش کنیم تا تهدیدات موجود در حوزه پدافند غیرعامل را به فرصت ایجاد کنیم.

انتهای پیام 

  • یکشنبه/ ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۰۹:۲۶
  • دسته‌بندی: هرمزگان
  • کد خبر: 1404022114730
  • خبرنگار : 50673