تیراندازی به سمت یک خودرو در مسیر چشمه زیارت زاهدان

فرمانده انتظامی شهرستان زاهدان گفت: در پی اعلام مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر تیراندازی به سمت خودروی تویوتا در محور چشمه زیارت شهرستان زاهدان بررسی موضوع در دستور کار پلیس شهرستان زاهدان قرار گرفت.

سرهنگ حمید نوری در گفت وگو با ایسنا، افزود: بلافاصله مأموران پلیس به محل اعزام و در بررسی‌های اولیه مشخص شد؛ عاملین مسلح به سمت خودروی تویوتای در حال تردد به سمت روستای نورآباد از منطقه چشمه زیارت شهرستان زاهدان تیراندازی می‌کنند که متأسفانه این اقدام جنایتکارانه منجر به قتل راننده خودرو با هویت معلوم شده و ضاربین سریعا از محل متواری می‌شوند.

وی خاطرنشان کرد: در این خصوص اقدامات و پیگیری‌ها از همان ساعات اولیه آغاز، عاملین این جنایت تحت پیگیری و تعقیب پلیس هستند که دستگیر و به مقام قضایی معرفی خواهند شد.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۰۹:۵۵
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1404022114774
  • خبرنگار :