مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان خبر داد:

اهدای ۷۰۰ میلیون ریال به جمعیت هلال احمر دیواندره توسط خیرین

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کردستان گفت: خیرین نیک‌اندیش شهرستان دیواندره با اقدامی خداپسندانه مبلغ ۷۰۰ میلیون ریال را به جمعیت هلال احمر این شهرستان اهدا کردند.

پیام جلالی، شامگاه گذشته، (۲۱ اردیبهشت) در مراسم گرامیداشت هفته هلال احمر گفت: این کمک ارزشمند که در راستای حمایت از برنامه‌های امدادی، داوطلبانه و بشردوستانه جمعیت هلال احمر صورت گرفت، مورد تحسین و تقدیر است.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی هلال احمر استان، وی ضمن قدردانی از این اقدام خیرخواهانه، افزود: بدون شک همراهی خیرین بزرگوار، سرمایه‌ای معنوی و پشتیبانی مؤثر برای تحقق اهداف بشردوستانه جمعیت هلال احمر است. این اقدام نیکوکارانه، نشانه‌ای از حس والای مسئولیت اجتماعی و روحیه انسان‌دوستی است که شایسته الگوبرداری است.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کردستان بیان کرد: حضور خیرین در کنار جمعیت هلال احمر، نشان‌دهنده همبستگی اجتماعی و تعهد به ارزش‌های انسانی است. این کمک سخاوتمندانه، زمینه‌ساز توسعه فعالیت‌های امدادی و افزایش توان خدمت‌رسانی به نیازمندان خواهد بود.

وی یادآور شد:در راستای این حرکت ارزشمند از سایر خیرین و نیک‌اندیشان دعوت می‌شود  تا در مسیر خدمت به همنوعان و تقویت سرمایه‌های اجتماعی، یاریگر این نهاد مردمی باشند.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۰۶:۵۸
  • دسته‌بندی: کردستان
  • کد خبر: 1404022215469
  • خبرنگار :