فرماندار خبر داد

اختصاص ۱۶ هکتار زمین به طرح جوانی جمعیت کبودراهنگ

فرماندار شهرستان کبودراهنگ از اختصاص ۱۶ هکتار زمین به طرح جوانی جمعیت این شهرستان خبر داد.

ایوب موسوی منور دوشنبه ۲۲ اردیبهشت در جلسه ستاد حمایت از خانواده و جوانی جمعیت شهرستان کبودراهنگ، اظهار کرد: در طرح حمایت از خانواده و جوانی جمعیت ۱۶ هکتار زمین برای اختصاص به شهرستان پیش‌بینی شده که اقدام لازم برای واگذاری به متقاضیان واجدالشرایط به زودی انجام خواهد شد.

وی افزود: موضوع حمایت از خانواده و جوانی جمعیت همواره مورد تأکید رهبرمعظم انقلاب بوده و در اولویت برنامه‌های دولت چهاردهم قرار دارد.

موسوی منور با بیان اینکه شهرستان کبودراهنگ در فرزند آوری رتبه اول استان را دارد، ادامه داد: عملیاتی شدن قوانین جوانی جمعیت و حمایت از خانواده ضروری بوده و مدیران دستگاه‌های مرتبط باید اجرای این قانون را در اولویت قرار دهند.

وی تصریح کرد:️ برنامه‌های هفته ملی جوانی جمعیت در این‌ شهرستان، باید هدفمند باشد و به فرهنگ‌سازی منتهی شود.

موسوی منور یادآور شد: بانک‌ها در پرداخت تسهیلات جوانی جمعیت در راستای کمک به فرزندآوری و ازدواج از سخت‌گیری خارج از دستورالعمل‌های ابلاغی خودداری کنند. 

انتهای پیام 

  • دوشنبه/ ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۲۱:۳۲
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1404022216193
  • خبرنگار : 50037