علیمردانی: در وزارت نیرو سوءمدیریت وجود دارد

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: امروز به جای اینکه به کمبود برق اعتراض کنیم باید به سوءمدیریت در مصرف برق اعتراض کنیم.

به گزارش ایسنا، منصور علیمردانی، نماینده مردم ابهر و خرمدره در مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز مجلس در تذکری گفت: ترامپ و امثالهم و قدرت‌های دیگر نمی‌توانند اسمی که بر  تاریخ ایران و جهان نقش بسته را عوض کنند.

وی ادامه داد:  به وزیر محترم نیرو درباره ناکارآمدی و سوء مدیریت در مجموعه وزارتی ایشان که موجبات نارضایتی کشاورزان، صنعتگران و مردم شریف شده است، تذکر می‌دهم. از چهار سطح مدیریتی در وزارت نیرو قطعی برق اتفاق می افتد که باعث شده قطعی برق بدون برنامه انجام شود و ما امروز به جای اینکه به کمبود برق اعتراض کنیم باید به سوءمدیریت در مصرف برق اعتراض کنیم.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۲:۱۳
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 1404022417430
  • خبرنگار : 71938