کمبود مدرسه در شهرک‌های اقماری ابهر

مدیرکل نوسازی توسعه و تجهیز مدارس استان زنجان گفت: شهرک‌های اقماری ابهر با مشکل کمبود مدرسه مواجه هستند.

حمیدرضا اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، با اشاره به گستردگی زیرساخت‌های آموزشی این شهرستان، اظهار کرد: در شهرستان ابهر ۱۸۰ ساختمان آموزشی داریم. ابهر به تنهایی ۱۱ درصد کل ساختمان‌های آموزشی استان را در خود جا داده است. این در حالی است ۷.۲ درصد از جمعیت دانش‌آموزی استان در این شهرستان تحصیل می‌کنند.

وی با اشاره به برنامه‌های در دست اقدام، افزود: پروژه‌های ۱۲ کلاسه الزهرا، ۹ کلاسه ابن‌سینا، یک کلاسه گلی و شش کلاسه فنوش‌آباد در حال اجرا هستند و تلاش می‌کنیم این پروژه‌ها را تا مهر تحویل آموزش‌ و پرورش دهیم. با تحویل این پروژه‌ها می‌توان بخشی از مشکل تراکم آموزشی در مناطق شهری را کاهش داد.

اسلامی با تأکید بر مشکلات خاص شهرک‌های اقماری، گفت: در شهرک‌های کارمندان، فرهنگیان، گلشهر و گلسار، تنها یک مدرسه احداث شده و نیاز جدی به فضاهای آموزشی جدید وجود دارد. شرکت‌های تعاونی در سال‌های گذشته به تعهدات خود در خصوص تأمین فضای آموزشی پایبند نبوده‌اند. در طرح اقدام ملی نیز با همین چالش مواجه‌ایم. با برنامه‌ریزی انجام‌شده، امیدواریم این مشکلات در آینده نزدیک حل شود.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان زنجان با اشاره به وضعیت فضاهای تخریبی و نیازمند نوسازی، عنوان کرد: بیش از ۳۰ مدرسه در سطح شهرستان نیازمند مقاوم‌سازی یا تخریب و بازسازی هستند که حدود ۱۷ درصد از فضاهای آموزشی شهرستان را شامل می‌شوند. مطالعات اولیه انجام شده و این پروژه‌ها در برنامه هفتم توسعه دیده شده‌اند.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۲:۱۷
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1404022417441
  • خبرنگار : 50163