سرپرست دانشگاه ارومیه تاکید کرد

ضرورت بهره‌گیری حداکثری از انگور در قالب محصولات فناورانه، صنعتی و نوآورانه

سرپرست دانشگاه ارومیه با اشاره به ظرفیت‌های بی‌نظیر انگور در منطقه، بر لزوم بهره‌گیری حداکثری از این نعمت طبیعی در قالب محصولات فناورانه، صنعتی و نوآورانه تأکید کرد.

محمود رضازاد، چهارشنبه ۲۴ اردیبهشت در آئین افتتاحیه اولین رویداد فناورانه زنجیره ارزش انگور «تاک» که در سالن آرتمیای پردیس دانشگاه ارومیه برگزار شد، با تشریح زنجیره کاربردهای متنوع انگور، خاطرنشان کرد: از چوب درخت انگور می‌توان محصولاتی مانند آجر نسوز تولید کرد. برگ آن، به‌ویژه نوع مرغوبی که در ارومیه رشد می‌کند، در تولید محصولات خوراکی و بهداشتی قابل استفاده است. همچنین تفاله انگور به ورمی‌کمپوست قابل تبدیل است و این موارد، زمینه‌ساز ایجاد کسب‌وکارهای موفق در حوزه‌های صنعتی، کشاورزی، دارویی و فناورانه خواهد بود.

وی، سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در تولید بذر و نهاده‌ها را، یکی از راهکارهای موفقیت‌آمیز توسعه زنجیره ارزش انگور دانست و اظهار کرد: اگر الگوهای موفق تولید در کشورهای مختلف مانند هند را بررسی و بومی‌سازی کنیم، می‌توانیم گام‌های مؤثری در توسعه پایدار منطقه برداریم.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۶:۴۲
  • دسته‌بندی: آذربایجان غربی
  • کد خبر: 1404022417724
  • خبرنگار : 50136