نماینده ولی فقیه در استان سمنان:

جمهوری اسلامی نه به آسمان‌خراش که به تکنولوژی‌های علمی و پرتاب ماهوار می‌بالد

نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه سمنان جمهوری اسلامی نه به آسمان خراش بلکه به ارسال ماهواره بومی به فضا و تکنولوژی‌های علمی، فناورانه، پزشکی و نظامی که به دست جوانانش محقق شده می‌بالد.

حجت الاسلام والمسلمین مرتضی مطیعی در خطبه‌های نمازجمعه این هفته سمنان با اشاره به سفر رئیس‌جمهور آمریکا به کشورهای حاشیه خلیج‌فارس و اظهارات وی در خصوص پیشرفت‌های کشورهای منطقه اظهار کرد: کشور و مردم ما هیچگاه داشتن آسمان خراش‌ها را افتخار نمی‌داند بلکه به دستاوردهای بزرگ جوانان این سرزمین در حوزه‌های تکنولوژی‌های نوین علمی، پزشکی، نظامی و...افتخار می‌کنند.

وی این پیشرفت‌ها را حاصل تلاش‌های جوانان نخبه و دانشمند ایرانی ارزیابی کرد و گفت: ایران اسلامی به آنچه دستاورد دانشمندان این مرزو بوم است می‌بالد.

امام جمعه سمنان، پهپادهای ایرانی را تنها یک نمونه از این دستاوردها برشمرد و افزود: جوانان نخبه و انقلابی ما موفق به ساخت پهبادهایی شدند که نظامیان ارشد آمریکایی و رئیس‌جمهور آمریکا به تمجید از این دستاوردها پرداختند.

وی بیان کرد: این پیشرفت‌های بزرگ در شرایطی توسط جوانان نخبه این سرزمین بدست آماده که جمهوری اسلامی ایران در این چند دهه همواره مورد سخت‌ترین تحریم‌های ناجوانمردانه غرب بوده است.

وی بومی‌سازی صنعت دفاعی را نمودی از موفقیت‌های بی‌بدیل جمهوری اسلامی برشمرد و گفت: دستیابی به فناوری سلول‌های بنیادی،  پیشرفت‌های کم‌نظیر در نانو، ساخت واکسن، سدسازی و بسیاری از پیشرفت‌های دیگر، آن هم بدون کمکِ خارجی‌ها از افتخارات بزرگ ملت ایران است.

امام جمعه سمنان با بیان اینکه رئیس‌جمهور آمریکا، ایران را به دروغ نیروی مخرب خاورمیانه معرفی می‌کند و می‌گوید ایران به بیابان تبدیل شده، خاطرنشان کرد: این سخنان به‌هیچ‌وجه درست نیست، این حرف‌ها هیچ اهمیتی ندارد، اگر آمریکایی‌ها به رژیم صهیونیستی سلاح نمی‌دادند که به نیابت از آنها بزرگترین جنایت تاریخ را مرتکب شود، شهادت ۶۰ هزار زن و کودک و پیر و جوان بی‌گناه در غزه رقم نمی‌خورد.

وی ادامه داد: اگر حمایت‌ امریکا از رژیم صهیونیستی نبود، زیرساخت‌های سوریه از بین نمی‌رفت اگر این حمایت‌ها نبود مردم فلسطین و غزه امروز در محاصره اقتصادی و غذایی و درمانی قرار نمی‌گرفتند.

مطیعی با بیان اینکه حضور ایران در سوریه و عراق به دعوت مسئولان و رؤسای دولت‌های آن کشورها بوده است،افزود: جمهوری اسلامی ایران هیچ ورود غیرقانونی به سوریه و عراق نداشته که امروز ما را مخرب نظم خاورمیانه معرفی کنند.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین مطیعی سفر رئیس جمهور آمریکا به عربستان و برخی کشورهای حاشیه خلیج‌فارس را در راستای استفاده از منابع این کشورها دانست و تصریح کرد: رئیس‌جمهور آمریکا در این سفر به‌دنبال استفاده از منابع و پول این کشورها به منظور حل مشکلات داخلی و اقتصادی آمریکا است.

وی با اشاره به انعقاد قراردادهای چند صد میلیارد دلاری برای فروش سلاح به کشورهای حوزه خلیج فارس در نخستین سفر ترامپ در دور دوم ریاست جمهوری‌اش اضافه کرد: آنها با یک چشم‌انداز تیلیارد دلاری به این سفر آمدند تا از طریق آنها مشکلات متعدد داخلی‌شان را برطرف کنند.

وی با اشاره به شکاف بالای طبقاتی در برخی از همین کشورهای حوزه خلیج فارس خاطرنشان کرد: در فاصله چند صد متری همین آسمان‌خراش‌ها مردمان زیادی در فقر و بدبختی زندگی می‌کنند اما آنها به چشم نمی‌آیند.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین مطیعی با بیان اینکه ترامپ با چشم‌اندازی یک تریلیون دلاری به این سفر آمده اضافه کرد: رئیس‌جمهور آمریکا در توصیف عربستان سخنانی گفت که واقعیت اجتماعی آن کشور را نشان نمی‌دهد! کسانی که به مکه و مدینه و سایر نقاط عربستان سفر کرده‌اند، کاملا می‌دانند که در چند صدمتری همان برج‌های مجلل که بیشتر در معرض سایر ملت‌ها است، کوخ ها و مناطق محرومی وجود دارد که در آن‌ها پنجره‌های خانه‌ها با کارتن پوشانده شده‌اند و مردم آن با کمترین امکانات زندگی می‌کنند.

وی افزود: متأسفانه اختلاف طبقاتی در عربستان سعودی به‌شدت مشهود است. در حالی‌که خاندان سلطنتی در رفاه کامل به‌سر می‌برند، بسیاری از مردم این کشور، در زیر خط فقر زندگی می‌کنند.

وی در بخش دیگری به سالگرد شهادت آیت‌الله رئیسی رئیس‌جمهور فقید کشورمان پرداخت و خاطرنشان کرد: شهید رئیسی و یاران شهیدش مزد خدمات خود را با شهادت دریافت کردند.

نماینده ولی فقیه در استان با اشاره به وعده‌های الهی به مجاهدان در راه خداوند تأکید کرد: پاداش کسانی همچون آیت‌الله رئیسی و یاران شهیدش که وعده صادق الهی را چه در گفتا و چه در، عقیده و عمل رعایت کردند، شهادت است.

مطیعی، مردمی بودن را از بارزترین ویژگی‌های رئیس‌جمهور شهید برشمرد و گفت: آیت‌الله رئیسی در همه دوران خدمت خود، توجه ویژه‌ای به مردم و خصوصا محرومان جامعه داشت.

وی از دلسوزی و ولایتمداری به عنوان دیگر ویژگی‌های شاخص رئیس‌جمهور فقید کشورمان نام برد و ادامه داد: آیت‌الله رئیسی در بین مردم از محبوبیت بسیار بالایی برخوردار بودند.

خطیب جمعه سمنان با اشاره به آیین تشیع شهدای خدمت اضافه کرد: حضور میلیونی مردم در مراسم تشیع آیت‌الله رئیسی و دیگر شهدای خدمت گویای مردمی بودن آیت‌الله رئیسی و دیگر شهدای این پرواز بود.

وی از شهید والامقام حسین امیرعبداللهیان به عنوان یکی از فرزندان استان سمنان نام برد و گفت: این شهید بزرگوار نقش مهمی در حمایت از محور مقاومت و آرمان فلسطین داشتند.

نماینده ولی‌فقیه در استان از شهید امیرعبداللهیان به عنوان سردار حوزه سیاست خارجی یاد کرد و افزود: شهید امیرعبداللهیان معلم اخلاق  سیاست و سردار دیپلماسی بودند.

 تیم مذاکره‌کننده خوب ظاهر شده است

وی افزود: شهید امیرعبداللهیان هم معلم اخلاق بود و هم مرد دیپلمات و جمع‌کردن این دو ویژگی در یک فرد، هنری است که ایشان داشتند و بنده نیز در دیدارهایی که با ایشان داشتم، این ویژگی‌ها را لمس کردم.

نماینده ولی‌فقیه در استان به مذاکرات غیر مستقیم با آمریکا پرداخت و اظهار کرد: تیم مذاکره‌کننده با خط‌مشی تعیین‌شده از طرف نظام در حال پیشروی است و در این میدان نیز خوب ظاهر شده است.

امام جمعه سمنان اضافه کرد: آنچه در بحث مذاکرات مهم است حق غنی‌سازی هسته‌ای است که طبق ماده ۴ معاهده NPT حق هر کشوری است. این ماده حق دسترسی همه کشورها به فناوری هسته‌ای صلح‌آمیز را به رسمیت شناخته است. ملت ایران و مذاکره‌کنندگان ایرانی قاطعانه بر روی این حق ایستاده‌اند و از آن کوتاه نخواهند آمد و هیچ قدرت استکباری نیز نمی‌تواند این حق مسلّم را از ملت ما سلب کند.

وی گفت: غنی‌سازی اورانیوم نماد افتخار و خودباوری ملی و ثمره جانفشانی دانشمندان جوان انقلابی ایران و خون پاک شهدای هسته‌ای است. این حق حاصل خون شهدایی همچون علی‌محمدی، شهریاری، رضایی‌نژاد، احمدی‌روشن و فخری‌زاده‌هاست. قطعا ملت ایران اجازه نمی‌دهد این حق بین‌المللی تضییع شود

انتهای پیام 

  • جمعه/ ۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۶:۲۱
  • دسته‌بندی: سمنان
  • کد خبر: 1404022618789
  • خبرنگار :