دادستان کل کشور:

مقابله با فساد و حمایت از تولید باید با جدیت پیگیری شود

دادستان کل کشور با اشاره به رویکرد قوه قضاییه در دوره جدید، برلزوم پیگیری مشکلات مردم، مقابله با فساد و حمایت از تولید ملی تأکید کرد.

حجت الاسلام محمد موحدی‌آزاد، امروز شنبه ۲۷ اردیبهشت در مراسم تکریم و معارفه دادستان عمومی و انقلاب مرکز خراسان جنوبی، گفت: اگر لازم باشد، خودمان برای حل مشکلات مردم به سازمان‌ها و نهادهای مسئول مراجعه می‌کنیم، نباید اجازه دهیم کسی از قانون سوءاستفاده کند یا مانع فعالیت تولیدکنندگان سالم شود.

وی با اشاره به سوءاستفاده برخی افراد از شرکت‌های کاغذی و صدور کارت‌های بازرگانی برای افراد فاقد صلاحیت، تصریح کرد: عده‌ای بدون شناخت اقتصاد، از کارت‌های بازرگانی بهره‌برداری می‌کنند که باید جلوی این پدیده گرفته شود.

موحدی‌آزاد ضمن اشاره به سفر استانی خود به استان مرکزی و حضور در مراسم بزرگداشت شهید رئیسی، رئیس‌جمهور فقید، از ویژگی‌های شخصیتی وی چون «خستگی‌ناپذیری» و «معنویت» یاد کرد و گفت: رئیسی دغدغه‌های فرهنگی زیادی داشت و همواره اجرای احکام اسلامی را با تدبیر و برنامه‌ریزی دنبال می‌کرد.

دادستان کل کشور در بخش دیگری از سخنانش از اهمیت سرمایه‌گذاری و تولید سخن گفت و اظهار داشت:«شعار سال مقام معظم رهبری که بر تولید و سرمایه‌گذاری تأکید دارد، باید به‌صورت عملیاتی پیگیری شود. قوه قضاییه با تشکیل کارگروه ویژه در مرکز و استان‌ها، پیگیر تحقق این شعار است.

وی با انتقاد از حضور واسطه‌ها در زنجیره تأمین مواد غذایی گفت: باید دست دلالان را قطع کرد. تولیدکننده نباید قربانی شبکه واسطه‌گری شود و مردم نیز باید با قیمت مناسب دسترسی به کالا داشته باشند.

موحدی‌آزاد همچنین از دادستان‌های سراسر کشور خواست با حضور میدانی، مشکلات واحدهای تولیدی را شناسایی و پیگیری کنند.

وی تأکید کرد: دادستان‌ها باید از نزدیک با تولیدکنندگان و اقشار آسیب‌پذیر صحبت کنند و در صورت شناسایی نیروی توانمند، پیشنهاد ارتقاء دهند.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۱:۵۷
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 1404022719205
  • خبرنگار : 50661