طی ۲۴ ساعت گذشته انجام شد؛

قطع برق ۲۳۶ اداره پرمصرف آذربایجان‌غربی

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق آذربایجان غربی از قطع برق ۲۳۶  اداره و بانک پرمصرف استان طی ۲۴ ساعت گذشته خبر داد.

طاهر کیامهر به اجرای طرح رصد و پایش مصرف برق مشترکین اداری تا پایان پیک بار تابستان در سطح استان اشاره و اظهار کرد: طبق مصوبات ابلاغی، تمامی ادارات و بانک‌ها موظف به کاهش حداقل ۲۰ درصدی مصرف در ساعات اداری و کاهش ۷۰ درصدی در ساعات غیراداری نسبت به مدت مشابه سال قبل بوده و برق ادارات با مصرف غیرمتعارف قطع خواهد شد.

وی ادامه داد: نتایج پایش‌ها نشان می‌دهد که تعدادی از دستگاه‌ها بدون توجه به هشدارها و بخشنامه‌ها، اقدام مؤثری برای کاهش بار مصرف خود انجام نداده‌اند از همین رو برق ۲۳۶ اداره و بانک پر مصرف سطح استان قطع و اخطارهای لازم جهت رعایت الگو و کاهش مصرف به این مشترکین داده شد. 

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق آذربایجان غربی اضافه کرد: وصل مجدد برق ادارات پر مصرف منوط به رعایت الگو و کاهش مصرف است که از ۲۳۶ اداره پرمصرفی که روز گذشته برق آن‌ها قطع شد، ۳۲ اداره و بانک پس از دریافت اخطار نسبت به کاهش مصرف خود اقدام کرده و برق این مشترکین پس از رعایت الگو وصل شد. 

وی خاطرنشان کرد: ۲۰۴ مشترک نیز نسبت به اخطارهای صادره از سوی شرکت توزیع نیروی برق استان بی توجه بوده و مصرف برق خود را کاهش نداده و قطعی برق این ادارات ادامه داشت. 

کیامهر به تداوم اجرای طرح پایش و رصد مصرف برق ادارات در استان تا پایان پیک بار تابستان اشاره و اظهار کرد: برق مصرفی ادارات تا پایان ایام پیک بار تابستان به صورت روزانه مورد بررسی قرارگرفته و قطعی برق ادارات پر مصرف که بیش از الگوی تعیین شده مصرف داشته باشند حتمی است و تا زمانی که نسبت به کاهش مصرف اقدام نکنند برق پرمصرف‌ها وصل نمی‌شود.  

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی اداره برق استان، وی از تمامی دستگاه‌های اجرایی خواست تا با اجرای کامل برنامه‌های مدیریت مصرف، از جمله خاموشی تجهیزات غیرضروری، استفاده از مولد اضطراری و تعدیل سیستم‌های سرمایشی در ساعات اداری، در حفظ پایداری شبکه برق همکاری کنند. 

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۱:۱۹
  • دسته‌بندی: آذربایجان غربی
  • کد خبر: 1404022819939
  • خبرنگار : 50136