جانشین حج و زیارت گلستان خبر داد

آغاز اعزام زائران حج تمتع از فرودگاه شهدای گرگان  

جانشین حج و زیارت گلستان گفت: زائران گلستانی حج تمتع با ۱۹ پرواز از فرودگاه شهدای گرگان اعزام می‌شوند.

محمدرحیم ملاح اظهار کرد: عملیات حج تمتع ۱۴۰۴ استان گلستان با انجام نخستین پرواز از فرودگاه بین‌المللی شهدای گرگان در ساعت ۰۴:۳۰ پنجشنبه‌ یکم خرداد  به ظرفیت ۲۶۰ زائر آغاز می شود.

️جانشین حج و زیارت استان افزود :عملیات انتقال زائران استان گلستان به  مدت شش روز ادامه دارد و در این مدت تعداد ۴۷۸۰ زائر  به عربستان عزیمت خواهند کرد.

وی بیان کرد: آخرین پرواز در روز ششم خرداد ماه ساعت ۱۷:۰۰ انجام می‌شود.

جانشین حج و زیارت گلستان گفت: امسال ۵ هزار زائر در قالب ۲۹ کاروان از طریق هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران ایر از اول خرداد از فرودگاه بین المللی گرگان عازم جده می‌شوند.

وی افزود: در این سفر معنوی، ۱۰ پزشک از استان گلستان، خدمات بهداشتی و درمانی را به زائران ارائه خواهند کرد. 

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی حج و زیارت گلستان، ملاح گفت: همچنین، با هماهنگی‌های انجام‌ شده، مدیریت ۳ هتل در شهر مکه از سوی سازمان حج و زیارت به استان گلستان واگذار شده که ۲۹ کاروان از استان گلستان در همین هتلها اسکان دارند.

انتهای پبام

  • دوشنبه/ ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۱۵:۳۲
  • دسته‌بندی: گلستان
  • کد خبر: 1404022921089
  • خبرنگار : 50604