نشست کمیته برداشت شهرستان عنوان شد

همه چیز برای برداشت محصول کشاورزی دره‌شهر آماده است

نشست کمیته برداشت شهرستان دره‌شهر با حضور مدیرکل تعاون روستایی استان، مدیرکل غله وخدمات بازرگانی استان، معاون فرماندار دره‌شهر برگزار شد.

حمیدرضا شکری امروز چهارشنبه ۳۱ اردیبهشت در این نشست اظهار کرد:  مرکز خرید گلستان و مرکز سیلوی شهرستان دره‌شهر توسط اتحادیه تعاونی روستایی استان به‌منظور تسهیل فرآیند خرید گندم از کشاورزان آماده شده است، همچنین قرارداد محوطه سیلوی کارخانه بخش خصوصی نیز به منظور ارائه خدمات بهتر و افزایش کیفیت خرید گندم منعقد شده است.

 وی همچنین به نقش این تعاونی‌ها در توزیع نهاده‌ها، کشت و تولید محصولات کشاورزی اشاره کرد و افزود: امروز نیز در کنار اداره غله و بازرگانی، جمع‌آوری و خرید تضمینی گندم را در دستور کار داریم، تاکنون ۲۵۰۰ تن کلزا از کشاورزان خریداری شده و ۵۰۰ تن از آن نیز حمل شده است. 

مدیرکل تعاون روستایی استان ایلام تأکید کرد: تعاون روستایی با تمام ظرفیت در جمع‌آوری و خرید گندم شهرستان دره‌شهر تا پایان فصل برداشت در کنار کشاورزان خواهد بود، در پایان فصل برداشت این محصول در شهرستان دره‌شهر، میزان خرید به ۳ هزار تن خواهد رسید که نسبت به سال گذشته حدود ۱۰۰ درصد افزایش داشته است، این افزایش نشان‌دهنده تلاش‌های مستمر برای حمایت از کشاورزان و بهبود شرایط تولید در استان ایلام است.

شکری افزود: این اقدامات نشان‌دهنده عزم جدی برای حمایت از تولیدکنندگان محلی و بهبود شرایط کشاورزی در استان ایلام است.

دره‌شهر در استان ایلام یک شهرستان با قابلیت بالای کشاورزی است که سالانه بیش از ۳۰ محصول زراعی و باغی در آن کشت می‌شود و ۶۰ درصد مردم شهرستان ‌کشاورزی می‌کنند.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ / ۰۸:۴۹
  • دسته‌بندی: ایلام
  • کد خبر: 1404023122292
  • خبرنگار : 50469