کارشناس هواشناسی استان خبر داد

بارش یک میلیمتری باران در قهاوند/رگبار موقت باران در همدان

کارشناس هواشناسی استان همدان از بارش یک میلیمتری باران در قهاوند خبر داد و گفت: روز گذشته رگبار باران را در برخی از نقاط استان داشتیم که بیشترین میزان بارش از قهاوند به میزان یک میلیمتر گزارش شد.

محمد حسن باقری شکیب در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: با توجه به آخرین خروجی مدل‌های پیش‌یابی هواشناسی در ساعات بعدازظهر امروز هم افزایش ابر و رگبار موقت باران با احتمال رعد و برق را در برخی از نقاط استان و به ویژه مناطق شمال استان خواهیم داشت.

وی افزود: از فردا به بعد در ساعات بعدازظهر افزایش ابر و احتمال بارش‌های پراکنده را در برخی از نقاط استان شاهد خواهیم بود ضمن اینکه وزش باد نسبتاً شدید هم در ساعات بعدازظهر در اکثر نقاط استان قابل پیش‌بینی است.

باقری شکیب با بیان اینکه از نظر تغییرات دمایی برای امروز و فردا هم هوای نسبتاً خنک را در منطقه خواهیم داشت، ادامه داد: از روز سه‌شنبه به بعد به تدریج شاهد افزایش دما در استان خواهیم بود.

وی با اشاره به اینکه روز گذشته بیشینه دما از فامنین با ۳۲ درجه سانتیگراد و صبح امروز دمای کمینه از همدان با ۱۰ درجه سانتیگراد گزارش شده است، اضافه کرد: دمای هوای همدان طی ۲۴ساعت گذشته بین ۲۸ و ۱۰ درجه سانتیگراد در نوسان بوده است.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۴ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۰:۲۶
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1404030401794
  • خبرنگار : 50037