نماینده بنیاد علوی در استان همدان خبر داد

پرداخت ۳۸۰ میلیارد ریال تسهیلات اشتغال‌زایی در کبودراهنگ

نماینده بنیاد علوی در استان همدان از پرداخت ۳۸۰ میلیارد ریال تسهیلات اشتغال‌زایی توسط این بنیاد در شهرستان کبودراهنگ خبر داد.

مرتضی هوشیار دوشنبه پنجم خرداد در جلسه کارگروه اشتغال و سرمایه‌گذاری و توسعه شهرستان کبودراهنگ، اظهار کرد: این میزان پرداخت تسهیلات اشتغال‌زایی توسط بنیاد علوی از نقش موثری در امر اشتغالزایی شهرستان کبودراهنگ برخوردار بوده است.

وی افزود: حمایت برای خدمات ودیعه مسکن و درمان افراد نیازمند شهرستان و اهدای سه هزار بسته حمایتی آموزشی به دانش‌آموزان نیازمند از دیگر مواردی بوده که بنیاد علوی در این شهرستان انجام داده است.

فرماندار کبودراهنگ هم با بیان اینکه اشتغالزایی یک ضرورت و از  اهداف مهم به شمار می‌رود، گفت: همکاری ادارات و تسهیل گری بانک‌ها برای تسریع در پرداخت تسهیلات اشتغال ضروری است.

سید ایوب موسوی منور تعهد اشتغال شهرستان در سال‌ گذشته را هزار و ۵۹۹ نفر برشمرد و ادامه داد: تاکنون از این تعداد دو هزار و ۲۰۰ نفر اشتغال در سامانه رصد اشتغال توسط دستگاه‌های اجرایی به میزان ۱۳۸ درصد ثبت شده که در این حوزه شهرستان کبودراهنگ رتبه دوم استان را کسب کرده است.

وی بیان کرد: توجه به اشتغال اهمیت ویژه ای دارد و با توجه به شرایط اقتصادی کشور، اشتغال درراستای عمل به شعار سال سرمایه‌گذاری برای تولید راهگشای مشکلات مختلف است.

موسوی منور اظهار کرد: با اجرای سیاست‌های دولت چهاردهم، مبنای خدمت به مردم و توسعه شهرستان، برنامه‌محوری و کار جهادی است.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۵ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۸:۲۹
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1404030503103
  • خبرنگار : 50037