بازداشت سارقان مسلح در بیرانشهر لرستان

با دستور رئیس دادگاه عمومی بخش بیرانشهر استان لرستان، سارقان مسلح آزادراه خرم‌آباد - بروجرد دستگیر شدند.

در پی وقوع چند فقره سرقت به صورت مسلحانه و به عنف توسط سارقین مسلح در قسمتی از مسیر آزادراه خرم‌آباد - بروجرد که در حوزه قضایی بخش بیرانوند واقع شده است، با دستور رئیس دادگاه عمومی بخش بیرانوند موضوع به صورت ویژه در دستور کار دادگاه عمومی بخش و پلیس آگاهی استان لرستان قرار گرفت.

روح‌اله رحمتی رئیس دادگاه عمومی بخش بیرانوند اظهار کرد: کارآگاهان با رصد اطلاعاتی و استفاده از تجهیزات تخصصی هویت و محل اختفای سارقان مسلح بخش بیرانوند را شناسایی و پس از اخذ دستور مقام قضایی در عملیاتی ضربتی و غافلگیرانه آنها را در مخفیگاه‌شان دستگیر کردند.

وی بیان کرد: این سارقان پس از بازجویی‌های فنی و تخصصی به تعدادی سرقت مسلحانه شبانه در بخش بیرانوند اعتراف کردند و سپس با قرار تامین کیفری مناسب به زندان معرفی شدند.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی دادگستری لرستان، رحمتی گفت: خط قرمز دستگاه قضایی جرایم خشن، تیراندازی، سرقت‌های مسلحانه و برهم زدن نظم، امنیت و آسایش عمومی است و در این راستا با مرتکبین جرایم خشن بدون هیج گونه تسامح و تساهلی برخورد و اشد مجازات‌های مقرر در قانون برای این گونه افراد اعمال خواهد شد.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۶ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۷:۱۳
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1404030603859
  • خبرنگار :