معاون فرهنگی جهاددانشگاهی همدان خبرداد

قهرمانی تیم دانشجویان همدان در مسابقه ملی مناظره

معاون فرهنگی جهاددانشگاهی همدان گفت: تیم مناظره دانشجویان همدان، قهرمان سیزدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران شد.

اعظم شکوری در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: در سیزدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران که توسط سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی برگزار می‌شود، تیم مناظره «سوفار» از دانشگاه علوم پزشکی همدان موفق شد با عملکردی درخشان، عنوان قهرمانی این رقابت‌ها را در سطح کشوری به‌دست آورد.

وی با بیان اینکه این مسابقات ابتدا در مرحله استانی با رقابت میان ۲۶ تیم دانشگاهی در استان همدان آغاز شد، تصریح کرد: در ادامه، دو تیم از همدان به مرحله منطقه‌ای راه یافتند و نهایتاً تیم «سوفار» توانست با پشت سر گذاشتن مراحل منطقه‌ای، به فینال کشوری راه پیدا کرده و مقام نخست این دوره از رقابت‌ها را کسب کند.

شکوری با اشاره به اینکه اعضای تیم قهرمان شامل دانیال موحد، محمد محمدی بلبان‌آباد، صدرالدین فقیه و محمد طالبی هستند که همگی از دانشجویان رشته‌های پزشکی و پرستاری در دانشگاه علوم پزشکی همدان هستند، خاطرنشان کرد: این موفقیت غرورآفرین، حاصل تلاش مداوم، تعهد علمی و روحیه بالای کار تیمی در میان دانشجویان ماست. تیم سوفار نه تنها از نظر علمی و استدلال منطقی برجسته بود، بلکه در اخلاق گفت‌وگو و تعامل سازنده نیز الگو بود.

وی افزود: سال گذشته  نیز تیم مناظره استان همدان موفق به کسب مقام دوم کشوری شد و امسال، با استمرار این مسیر و با اتکا به توانمندی‌های دانشجویان‌مان، قله نخست کشور را فتح کردیم. این افتخار نشان‌دهنده ظرفیت‌های علمی و فرهنگی بالای جوانان این دیار است.

به‌گزارش ایسنا، مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران به همت سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی و با هدف ترویج فرهنگ گفت‌وگو، تفکر انتقادی و توان استدلال برگزار می‌شود.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۷ خرداد ۱۴۰۴ / ۰۹:۵۳
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1404030704141
  • خبرنگار : 50034