افتتاح‌ پنجمین کارخانه بازیافت نخاله‌های ساختمانی در مجتمع آبعلی تا پاییز ۱۴۰۴

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری تهران از افزایش ظرفیت پردازش پسماند ساختمانی در مجتمع آبعلی خبر داد.

به گزارش ایسنا، محسن قضاتلو در توضیح بیشتر اظهار کرد: در حال حاضر روزانه حدود ۱۳ هزار تُن پسماند ساختمانی از سطح شهر تهران به مجتمع آبعلی که هم‌ اکنون یکی از مراکز اصلی مدیریت پسماند عمرانی در پایتخت به‌ شمار می‌رود، منتقل می‌شود. چهار کارخانه فعال در محل، بخشی از این پسماندها را به مصالح ساختمانی قابل استفاده مانند بلوک و سیمان و... تبدیل می‌کنند.

وی با اشاره به برنامه‌های توسعه‌ای این مجموعه اظهار کرد: با توجه به تأمین زیرساخت‌های جدید به‌ ویژه در حوزه تأمین برق، یک کارخانه جدید با ظرفیت روزانه ۱۲۰۰ تُن در مجتمع آبعلی تا پایان تابستان افتتاح خواهد شد.

بر اساس گزارش سایت پلیس، مجتمع آبعلی یکی از پروژه‌های مهم مدیریت شهری در حوزه ساماندهی پسماندهای ساختمانی است که توسعه آن می‌تواند نقش مؤثری در کاهش دفن غیراصولی نخاله‌ها و ارتقاء بهره‌وری در بازیافت مصالح ایفا کند.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۷ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۰:۴۷
  • دسته‌بندی: جامعه، شهری
  • کد خبر: 1404030704223
  • خبرنگار :