رئیس حهاد دانشگاهی کرمان:

بدون آموزش و مشارکت مردم هیچ توسعه‌ای پایدار نخواهد ماند

اولین همایش «هوش مصنوعی در مدیریت شهری» توسط جهاد دانشگاهی استان با حضور جمعی از شهرداران، مدیران شهری، پژوهشگران، اساتید دانشگاه و فعالان حوزه فناوری در کرمان برگزار شد.

‎در این همایش، آخرین دستاوردها و ظرفیت‌های هوش مصنوعی در زمینه‌های مختلف مدیریت شهری از جمله حمل‌ونقل هوشمند، مدیریت پسماند، انرژی، برنامه‌ریزی شهری و خدمات عمومی مورد بررسی قرار گرفت.

دکتر مهدی بازمانده رئیس جهاددانشگاهی استان کرمان ضمن اشاره به اهمیت هوش مصنوعی در حوزه مدیریت، هدف از برگزاری این رویداد را ایجاد بسترهای نوین برای به‌کارگیری فناوری‌های نوظهور در بهبود کیفیت زندگی شهروندان و توسعه پایدار شهری و شهر هوشمند عنوان کرد.

وی افزود: باید از مدیریت سنتی فاصله بگیریم و به سمت شهری هوشمند و مردم‌محور حرکت کنیم. آینده فرزندان ما درگرو تصمیمات امروز ماست.

بازمانده اظهار کرد: امروز مدیریت شهری دیگر تنها به ساخت و ساز و اجرای پروژه‌های عمرانی محدود نمی‌شود. ما مسئول ساختن کیفیت زندگی مردم و مسئول ایجاد امید، آرامش و آینده‌ای روشن برای نسل‌های بعدی هستیم و در این مسیر تنها با همدلی و مشارکت می‌توانیم موفق باشیم.

رئیس جهاد دانشگاهی استان کرمان گفت: شهر جایی است که باید در آن  زندگی جریان داشته باشد و این زندگی با آموزش، فرهنگ‌سازی، مشارکت و انگیزه معنا پیدا می‌کند .آینده شهری ما در گرو سرمایه‌گذاری روی انسان‌هاست و باید بدانیم بدون آموزش و مشارکت مردم هیچ توسعه‌ای پایدار نخواهد ماند.

به گزارش ایسنا، منصور خانه‌گیر مدیرکل امور شهری و شوراهای استانداری کرمان نیز در این دوره آموزشی، دانش‌افزایی در حوزه بهره‌گیری از فناوری‌های نوین را یکی از اولویت‌های پیش‌روی شهرداری‌ها عنوان کرد و افزود: توسعه هوش مصنوعی، خدمات به شهروندان در مدیریت شهری را تسهیل‌تر و هموارتر می‌سازد.

وی استفاده از هوش مصنوعی در راستای اقدامات شهرداری‌ها را مورد تاکید قرار داد و گفت: در این دوره تخصصی سعی بر این شده که علاوه بر آگاهی از این فناوری نوین و دانش‌افزایی در این زمینه، نحوه استفاده در مدیریت شهری، کاربرد هوش مصنوعی در طرح‌های توسعه شهری و چالش‌ها و الزامات حقوقی به شهرداران و کارشناسان آنان آموزش داده شود.

بنابراین گزارش، در حاشیه این همایش، پنل‌های تخصصی و کارگاه‌های آموزشی برای انتقال  تجربیات موفق و بررسی چالش‌های پیاده‌سازی هوش مصنوعی در مدیریت شهری برگزار شد.

‎انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۷ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۳:۰۰
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 1404030704436
  • خبرنگار : 50187