استاندار:

گردشگری و بوم‌گردی باید در لرستان توسعه یابد

استاندار لرستان گفت: باتوجه‌به ثبت جهانی دره خرم‌آباد، باید گردشگری و بوم‌گردی را در استان توسعه بدهیم.

سید سعید شاهرخی امروز پنج‌شنبه، هشتم خرداد در حاشیه بازدید از خانه تاریخی مغیث الاسلام بروجرد، اظهارکرد: ۵۰۰۰ اثر تاریخی ارزشمند در استان فرصت بی‌بدیلی را برای گردشگری ایجاد خواهد کرد.

وی خاطرنشان کرد: یکی از زیر ساخت‌های گردشگری خانه‌های تاریخی بروجرد است که با کمک بخش خصوصی احیا خواهند شد. 

استاندار لرستان اضافه کرد: خانه تاریخی مغیث الاسلام دارای ۲۳۵ سال قدمت بوده که در حال مرمت و بازسازی است و بزرگ‌ترین هتل بوتیک غرب کشور در چند ماه آینده به بهره‌برداری خواهد رسید.

شاهرخی بیان کرد: خانه‌های تاریخی بروجرد گردشگران را به صدها سال پیش خواهند برد و با سبک زندگی آن زمان آشنا خواهد کرد که این مهم مورد توجه گردشگران داخلی و خارجی قرار خواهد گرفت.

وی ادامه داد: مرمت و بازسازی خانه‌های تاریخی بروجرد باهمت بخش خصوصی مورد حمایت قرار خواهد گرفت.

انتهای پیام 

  • پنجشنبه/ ۸ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۴:۳۵
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1404030805131
  • خبرنگار : 50175