جشنواره طبخ آبزیان در مهرستان سیستان و بلوچستان برگزار شد

جشنواره طبخ آبزیان با عنوان «ماهی، غذای سالم» با هدف ترویج مصرف آبزیان در جامعه، عصر امروز پنجشنبه هشتم خرداد در شهرستان مهرستان برگزار شد.

مدیر اداره شیلات مهرستان در این جشنواره و در گفت وگو با ایسنا، برپایی جشنواره‌های طبخ آبزیان را گامی مهم در راستای افزایش سرانه مصرف آبزیان عنوان کرد.

اسما سندک‌زهی افزود: امیدواریم برگزاری اینگونه جشنواره‌ها بتواند در توانمندسازی بانوان در راستای افزایش استفاده از آبزیان در انواع غذاها مؤثر بوده و سلامتی را برای خانواده‌ها به ارمغان آورد.

وی بیان کرد:  تعداد کل استخرهای پرورش ماهی شهرستان مهرستان بیش از ۱۰۰ باب است که غالب این استخرها بصورت دومنظوره بعنوان ذخیره آب و پرورش ماهی استفاده می‌شود.

سندک زهی ادامه داد: در این جشنواره بیش از ۸۰ نفر از بانوان مهرستانی شرکت کردند که انواع غذاهای مختلف همچون قلیه ماهی، کتلت ماهی، سبزی پلو با ماهی، ماهی شکم‌پُر، پیراشکی ماهی، هواری ماهی و ماهی سوخاری را پخت کردند، که پس از داوری این جشنواره، از نفرات اول تا دهم برگزیده با اهدای لوح تقدیر و جوایزی تجلیل به عمل آمد.

انتهای پیام

  • پنجشنبه/ ۸ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۹:۵۳
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1404030805276
  • خبرنگار :