مدیرکل ورزش و جوانان قم خبر داد

اعزام ۵۰۰ نوجوان قمی به اردوی زیارتی-هویتی حرم امام خمینی (ره)

مدیرکل ورزش و جوانان قم از برگزاری نخستین حرکت گسترده فرهنگی ویژه اوقات فراغت تابستان ۱۴۰۴ در استان قم، با اعزام ۵۰۰ نوجوان عضو کانون‌های فرهنگی هنری مساجد به اردوی زیارتی-هویتی حرم امام خمینی(ره) و حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) خبر داد.

حسین رضایی امروز هشتم خرداد طی سخنانی با اشاره به ضرورت توجه عملی به نیازهای فکری، اعتقادی و هویتی نسل نوجوان، گفت: اردوهای فرهنگی، از بهترین ابزارها برای تقویت هویت نسل جوان و ایجاد پیوند عاطفی با آرمان‌های انقلاب هستند.

وی هدف از برگزاری این اردو را هویت‌بخشی، معرفت‌افزایی و آشنایی نوجوانان با شخصیت تاریخی و معنوی امام خمینی(ره) دانست و افزود: برنامه‌های متنوع فرهنگی، زیارتی و تربیتی در این سفر یک‌روزه پیش‌بینی شده است.

رضایی با بیان اینکه سیاست اداره‌کل ورزش و جوانان قم، میدان‌محوری و مردمی‌سازی برنامه‌های فرهنگی است، بیان کرد: این اردو سرآغاز سلسله‌برنامه‌هایی است که در تابستان ۱۴۰۴ برای غنی‌سازی اوقات فراغت نوجوانان و جوانان قمی طراحی شده است.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط اداره‌کل ورزش و جوانان استان قم، این اردو با مشارکت کمیته اوقات فراغت اداره‌کل ورزش و جوانان استان قم و ستاد هماهنگی کانون‌های فرهنگی هنری مساجد، روز یکشنبه ۱۱ خرداد برگزار خواهد شد و اعزام زائران با ۱۲ دستگاه اتوبوس انجام می‌شود.

انتهای پیام 

  • پنجشنبه/ ۸ خرداد ۱۴۰۴ / ۲۰:۵۸
  • دسته‌بندی: قم
  • کد خبر: 1404030805294
  • خبرنگار : 50455