مدیرکل راهداری جاده‌ای بوشهر خبرداد

انتقال ۲۴ هزار تن کالای اساسی توسط ناوگان باری استان بوشهر

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان بوشهر گفت: یک میلیون و ۷۴۰ هزار تن کالا در ۲ ماه نخست امسال توسط ناوگان حمل و نقل از بوشهر به سایر نقاط کشور حمل شده است.

 فرزاد رستمی روز یکشنبه در گفت وگو با خبرنگاران افزود: یک میلیون و ۷۴۰ هزار تن کالا از استان در ۲ ماه نخست امسال از استان بوشهر به سایر نقاط کشور حمل و جابه‌جا شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل افزایش داشته است. این میزان جابه‌جایی کالا نسبت به دوره مشابه سال قبل ۹ درصد افزایش داشته است.

وی خاطرنشان کرد: طی همین بازه زمانی ۲۴ هزار تن کالای اساسی توسط ناوگان باری استان بوشهر به انبارها و مقاصد موردنظر انتقال یافته است. در میان شهرستان‌های استان بوشهر، عسلویه رتبه اول جابه‌جایی بار در ۲ ماه نخست امسال به خود اختصاص داده و پس از آن شهرستان‌های بوشهر و دشتستان در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان بوشهر عمده‌ترین کالاهای حمل شده توسط ناوگان حمل و نقل استان بوشهر را شامل محصولات شیمیایی، مواد معدنی و ساختمانی اعلام و خاطرنشان کرد: اکنون ۵ هزار و ۵۲۲ راننده حمل و نقل کالا و ۱۶۴ شرکت حمل و نقل کالا در استان بوشهر فعال هستند.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۱۱ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۰:۳۷
  • دسته‌بندی: بوشهر
  • کد خبر: 1404031106726
  • خبرنگار : 50963