قول مجلس برای همکاری در صدور مجوزها برای دانش‌بنیان‌های مستقر در پژوهشگاه زیست‌فناوری

رئیس پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست‌فناوری از آمادگی همکاری این مرکز در طرح برج فناوری مؤسسه تحقیقات واکسن و سرم‌سازی رازی خبر داد.

به گزارش ایسنا، دکترجوادمحمدی در بازدید رئیس و اعضای کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی ضمن ابراز خرسندی نسبت به این حضور،  گفت: فعالیت‌های پژوهشگاه در زمینه‌های مختلف پژوهشی، تحقیقاتی و دست‌ورزی ژنتیک درسطح بالایی انجام می‌شود و فارغ‌التحصیلان این پژوهشگاه بلافاصله با ثبت شرکت وارد بازار کار می‌شوند.

وی با بیان اینکه دانشجویانی داریم که با ثبت چندین شرکت به تولید محصولات خود پرداخته‌اند، افزود: پس از تکمیل ساختمان نیمه‌کاره،‌ شرکت‌های دانش‌بنیان در زمینه بیوتکتولوژی مستقر شده‌اند که به تولید و فروش محصولات خود از قبیل تولید گوشت گیاهی، آنزیم‌های خاص، جلبک و غیره مشغول هستند و درآمدزایی دارند.

محمدی تصریح کرد: پژوهشگاه ژنتیک می‌تواند درمورد بند مربوط به مهندسی زیستی که در برنامه هفتم توسعه به آن تاکید شده است، نقش و ماموریت محوری ایفاکند.

رئیس پژوهشگاه ژنتیک به برج فناوری اشاره کرد و یادآور شد: اخیرا صحبت‌هایی درخصوص ساخت برج فناوری در مؤسسه رازی شده است، ما باتوجه به داشتن ساختمان و فضا برای اجرای برج مذکور آمادگی انجام این پروژه را داریم. 

به نقل از روابط عمومی پژوهشگاه ملی زیست فناوری، دکترشهریاری، رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی نیز پس از شنیدن صحبت‌های مسئولین پژوهشگاه ژنتیک، گفت: ما در کمیسیون بهداشت و درمان آمادگی داریم که موانع پیشرفت پژوهشگران این پژوهشگاه را تسهیل کنیم و برای صدور مجوزهای تولید محصولات شرکت‌های دانش‌بنیان مستقر در پژوهشگاه به شرطی که مستندات قابل قبول داشته باشند، همراهی کنیم.

در ادامه این نشست، نمایندگان ملت در کمیسیون بهداشت و درمان با مسئولین، متخصصان و محققان پژوهشگاه ژنتیک به تبادل نظر پرداختند. پایان بخش این مراسم، بازدید اعضای کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی از بخش‌های مختلف پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک بود.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۱۲ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۰:۲۹
  • دسته‌بندی: دانش‌بنیان‌ها
  • کد خبر: 1404031207506
  • خبرنگار : 30057