رئیس امور عشایری نهاوند:

عشایر نهاوند ۲۰ درصد از گوشت قرمز استان همدان را تأمین می‌کنند

رئیس امور عشایری شهرستان نهاوند گفت: عشایر این شهرستان سالانه با تولید ۴۰۰۰ تُن گوشت قرمز حدود ۲۰ درصد از نیاز گوشت قرمز استان را تأمین می‌کنند.

احمد معافی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: بیشترین عشایر استان همدان در سامانه‌های عشایری شهرستان نهاوند مستقر هستند و نقش مهمی در تأمین لبنیات و گوشت قرمز استان دارند.

وی با بیان اینکه در مجموع ۲۰ درصد گوشت قرمز استان همدان و ۱۰ درصد گوشت قرمز استان خوزستان توسط  عشایر مستقر در نهاوند تأمین می‌شود، افزود: عشایر مستقر در نهاوند ۱۹۰۰ خانوار هستند که جمعیتی افزون‌بر ۱۰هزار نفر را شامل می‌شوند و هم‌اکنون در این شهرستان هستند.

رئیس امور عشایری نهاوند با اشاره به اینکه دو ایل بزرگ ترکاشوند و حسنوند همه ساله ۱۵ اردیبهشت وارد نهاوند می‌شوند و به امر تولید در شهرستان مشغول‌ هستند، تصریح کرد: عشایر نهاوند دارای ۳۲۰ هزار رأس دام سبک هستند و سالانه ۴۰۰۰ تُن گوشت قرمز و ۱۵۰۰ تُن انواع مواد لبنی را تولید می‌کنند.

معافی ادامه داد: بیش از ۶۰ درصد عشایر استان همدان در سامانه‌های عشایری نهاوند مستقر هستند و تلاش داریم تا بتوانیم مشکلات این قشر را رفع و کاهش دهیم.

وی با تأکید براینکه عشایر قشری زحمتکش و تولیدکننده هستند و هرکاری که بتوانیم برای افزایش تولید و رفع دغدغه‌ این عزیزان انجام‌ می‌دهیم، یادآور شد: تولیدات گوشت و لبنیات عشایر با توجه به مرغوبیت و کیفیت هم در شهرستان مصرف شده و هم به شهرهای همجوار ارسال می‌شود.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۱۳ خرداد ۱۴۰۴ / ۰۷:۵۵
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1404031308169
  • خبرنگار : 50471