معاون دادستان اردبیل:

سهل‌انگاری کاربران فضای مجازی موجب تحمیل خسارت بر عموم است

معاون پیشگیری دادستان مرکز استان اردبیل با گلایه از سهل‌انگاری برخی شهروندان نسبت به امنیت حساب بانکی خود، افزود: متاسفانه با وجود اطلاع‌رسانی‌های گسترده و آموزش‌های صورت گرفته، همچنان شاهد قربانی شدن برخی افراد در کلاهبرداری‌های سایبری و تشکیل پرونده‌های متعدد قضایی هستیم.

مرتضی طاهری‌فرد ۱۳ خرداد با اظهار اینکه رسیدگی به شکایات در موارد مشابه به‌دلیل پیچیدگی‌ها و ماهیت فضای سایبری با دشواری‌های خاص و بعضا بدون نتیجه مطلوب مواجه است، همگان را به هوشیاری بیش از پیش در قبال فناوری‌های مورد استفاده فراخواند و ادامه داد: سهل انگاری‌های افراد در کاربری فضای مجازی موجب تحمیل هزینه به دستگاه قضایی و مرجع انتظامی و ضابطین است که به‌نوبه خود، تضییع حقوق عمومی به‌لحاظ اتلاف هزینه دستگاه‌ها در رسیدگی به موضوعات شخصی و جزیی به‌جای پرداختن به مسائل مهم و سرنوشت‌ساز و عمومی، می‌باشد.

طاهری‌فرد بار دیگر با تشریح شگردهای کلاهبرداری‌های اینترنتی، هک گوشی و ارسال پیام درخواست وجه به مخاطبین را یکی از شگردهای رایج مجرمین سایبری دانست و تاکید کرد: در صورت دریافت پیام درخواست وجه از نزدیکان خود، قبل از هر گونه اقدام حتما باید تاییدیه تلفنی اخذ شود.

معاون دادستان مرکز استان اردبیل گفت: بی‌توجهی به سرشماره و متن پیام‌های جعلی با عنوان‌های مختلف مانند "ابلاغیه و شکایت علیه شما" و کلیک بر روی لینک‌های ارسالی که موجب هک گوشی و برداشت غیرمجاز از حساب شهروندان می‌شود نیز از جمله علت‌های شناسایی شده در تشکیل پرونده‌های قضایی و شگرد کلاهبرداران در سرقت اطلاعات بانکی می‌باشد.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۱۳ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۲:۰۳
  • دسته‌بندی: اردبیل
  • کد خبر: 1404031308504
  • خبرنگار :