ایجاد حفره در خیابان شهید قدوسی آپادانا اول در اصفهان

 مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان، از ایجاد حفره و ریزش آسفالت خیابان شهید قدوسی آپادانا اول به دلیل فرسودگی خط لوله انتقال فاضلاب خبر داد و گفت: عملیات تعویض این خط لوله با همکاری تیم‌های فنی و مدیریت بحران آغاز شده و تا صبح فردا تکمیل خواهد شد.

منصور شیشه‌فروش در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: ایجاد حفره و ریزش قسمتی از آسفالت خیابان شهید قدوسی آپادانا اول به دلیل فرسودگی و قدمت خط لوله انتقال بتنی فاضلاب رخ داد. 

وی افزود: بلافاصله، عوامل فنی و مدیریت بحران شرکت آب و فاضلاب، تیم شهرداری و پلیس راهور به محل اعزام شدند. آن‌ها ضمن بررسی و ایمن‌سازی محل محدودیت‌های ترافیکی را اعمال کرده و عملیات خاک‌برداری را آغاز کردند.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان ادامه داد: مقرر شد که عملیات تعویض خط لوله فرسوده با لوله هزار میلی‌متری بتنی در عمق شش متری و به طول ۲۰ متر انجام گیرد. مسیرهای دسترسی و جایگزین خیابان نیز توسط پلیس راهور برای تردد در خیابان تا پایان عملیات اصلاح و ایمن‌سازی تعیین شد.

شیشه‌فروش بیان کرد: با فعالیت مستمر عوامل فنی در بازسازی خط لوله، عملیات پرسازی و ایمن‌سازی خیابان تا امشب و صبح فردا تکمیل خواهد شد. لازم به ذکر است که ۳۰۰ کیلومتر از شبکه‌های فاضلاب اصفهان فرسوده بوده و ۴۴ کیلومتر آن در اولویت اجرا قرار دارد، همچنین قرار است امسال ۲۰ کیلومتر از این شبکه‌ها بازسازی شود.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۱۳ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۲:۲۱
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 1404031308525
  • خبرنگار : 50653