رئیس اداره برنامه مسکن راه و شهرسازی استان عنوان کرد

قرارگیری ۸۶ درصد واحدهای مسکن ملی زنجان در مرحله سفت‌کاری و نازک‌کاری

رئیس اداره برنامه مسکن و بازآفرینی راه و شهرسازی استان زنجان، با بیان اینکه ساخت ۲۰ هزار و ۱۳۳ واحد مسکونی در استان زنجان آغاز شده است، گفت: ۸۶ درصد از واحدهای نهضت ملی مسکن استان در مرحله سفت‌کاری و نازک‌کاری هستند.

بهزاد کردلو در گفت‌وگو با ایسنا، از فعال بودن همه پروژه‌های نهضت ملی مسکن در استان زنجان خبر داد و اظهار کرد: متوسط پیشرفت فیزیکی پروژه‌ها در استان زنجان بیش از ۸۰ درصد است.

وی با بیان اینکه ساخت ۲۰ هزار و ۱۳۳ واحد در استان زنجان آغاز شده است، ابراز کرد: تاکنون بیش از ۱۰ هزار و ۱۷۲ واحد به مرحله انتخاب واحد رسیده‌اند.

رئیس اداره برنامه مسکن و بازآفرینی راه و شهرسازی استان زنجان گفت: ۶۶۰۰ واحدبرای تقسیط به بانک معرفی شدند و ۵۸۹۴ واحد هم از مساکن ملی تقسیط بانکی را انجام داده‌اند.

کردلو با اشاره به اینکه ۵۳۹۶ واحد تحویل متقاضیان شده است، تاکید کرد: ۱۳۷۱ واحد مسکونی به دلیل عدم واریز وجه از انتخاب واحد جا ماندند و ۴۹۵ واحد هم انتخاب شده ولی به دلیل عدم تسویه مالی تحویل داده نشده است.

وی با بیان اینکه در بخش نازک‌کاری استان زنجان رتبه برتر کشوری را از آن خود کرده است، تاکید کرد: ۸۳۵۱ واحد مسکونی در استان به  مرحله تکمیل و نازک‌کاری رسیده است. 

رئیس اداره برنامه مسکن و بازآفرینی راه و شهرسازی استان زنجان خاطرنشان کرد: به شرط تامین منابع مالی اکثر پروژه‌های حمایتی مسکن تا پایان سال جاری امکان تحویل به متقاضیان را خواهد داشت.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۱۷ خرداد ۱۴۰۴ / ۰۸:۰۱
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1404031710096
  • خبرنگار : 51009