سرپرست مرکز بهداشت شهرستان زنجان:

اقدامات جهادی برای مقابله با کاهش جمعیت لازم است

سرپرست مرکز بهداشت شهرستان زنجان با اشاره به روند نزولی نرخ باروری، این موضوع را زنگ خطری جدی برای آینده استان و کشور دانست و بر لزوم همکاری همه‌جانبه دستگاه‌ها برای معکوس کردن این روند تأکید کرد.

مهشید حاجی‌خانی امروز (شنبه ۱۷ خرداد) در جمع خبرنگاران، جمعیت جوان را سرمایه‌ای ارزشمند برای اقتدار و توسعه کشور دانست و اظهار کرد: در سال‌های اخیر نرخ باروری کاهش یافته و این روند نزولی، زنگ خطری جدی برای استان زنجان است.

وی با اشاره به ابلاغ سیاست‌های کلی جمعیت از سوی مقام معظم رهبری، افزود: اجرای این سیاست‌ها نیازمند همکاری و هم‌افزایی همه دستگاه‌ها است و هیچ نهادی به تنهایی نمی‌تواند این بحران را مدیریت کند.

حاجی‌خانی تصریح کرد: برای خروج از وضعیت فعلی جمعیتی استان، باید اقدامات اساسی و جهادی صورت گیرد و همه ارگان‌ها نیز برنامه‌های خود را ارائه دهند.

او همچنین یادآور شد: در سال‌های اخیر، برخی موانع اداری روند اجرای برنامه‌های جمعیتی را کند کرده است، اما با اراده و همکاری جمعی می‌توان این مشکلات را پشت سر گذاشت.

سرپرست مرکز بهداشت زنجان افزود: تشویق جوانان به ازدواج و فرزندآوری به‌ویژه در مناطق روستایی، باید در اولویت قرار گیرد و خدمات مشاوره‌ای، بهداشتی و حمایتی به صورت گسترده‌تر ارائه شود تا خانواده‌ها با اطمینان خاطر بیشتری برای افزایش جمعیت اقدام کنند.

وی تأکید کرد: تحقق اهداف جمعیتی نیازمند کار جهادی، برنامه‌ریزی دقیق و مشارکت همه‌جانبه دستگاه‌هاست تا بتوان روند نزولی جمعیت را به روندی صعودی تبدیل کرد و آینده‌ای روشن‌تر برای استان و کشور رقم زد.

انتهای پیام

  • شنبه/ ۱۷ خرداد ۱۴۰۴ / ۱۱:۳۹
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1404031710330
  • خبرنگار : 51009